Πάρος - Πρόεδρος Φ.Ε.Π: Υπέρογκα ποσά δόθηκαν για φάρμακα – «φαντάσματα» που δεν πήραν ποτέ οι φιλοζωικές (Βίντεο) Κύριο

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, κατά την ενημερωτική συζήτηση που διεξήχθη περί του επιχειρησιακού σχεδίου διαχείρισης των ζώων συντροφιάς, η Πρόεδρος του σωματείου Φ.Ε.Π. (Φιλόζωοι Εθελοντές Πάρου) κα. Καλογεροπούλου, σχολίασε ένα ζήτημα το οποίο απαντήθηκε από το Δήμαρχο του νησιού κ. Κων/νο Μπιζά.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο, αγοράστηκαν από το Δήμο φάρμακα και εμβόλια για τα ζώα συντροφιάς, σε τιμές 6πλάσιες από εκείνες που τα προμηθεύονται οι κτηνίατροι.

Ο Δήμαρχος, απαντώντας, επισήμανε ότι οι τιμές προμήθειας των εν λόγω σκευασμάτων, ήταν όντως πολύ ακριβότερες.  Πρόσθεσε μάλιστα ότι για τα μεγάλα αυτά ποσά τα οποία έπεσαν στην αντίληψή του, προέβη σε διερεύνηση ζητώντας τη συνδρομή των αρμόδιων δημοτικών υπηρεσιών.

Οι δημοτικές υπηρεσίες ισχυρίστηκαν, σύμφωνα με το Δήμαρχο, ότι πραγματοποίησαν ευρεία έρευνα αγοράς πριν την προμήθεια στις συγκεκριμένες τιμές, ενώ η κα. Καλογεροπούλου δήλωσε ότι ουδέποτε τα φιλοζωικά σωματεία έλαβαν τα εν λόγω υπέρογκης τιμής φάρμακα και εμβόλια για τα ζώα συντροφιάς που φροντίζουν.

{https://youtu.be/5d_dkkFTab0}

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos