Ν.Δ ΔΗΜ.Τ.Ε ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ: Σχετικά με την επικείμενη μεταρρύθμιση στις Δ.Ε.Υ.Α. και την κατάργησή της Δ.Ε.Υ.Α. Πάρου

Η ΔΗΜ.Τ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου σε έκτακτη συνεδρίαση που είχε τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στην οποία κλήθηκαν να παρευρεθούν για να ενημερώσουν το συμβούλιο ο Δήμαρχος Πάρου Κωνσταντίνος Μπιζάς, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Πάρου Γιώργος Μπαφίτης κι η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου, έλαβε απόφαση κι απέστειλε επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκη με την οποία κάνει έκκληση να μην καταργηθεί η Δ.Ε.Υ.Α. Πάρου.

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει την αγωνία και την έντονη ανησυχία της για το νομοσχέδιο που πρόκειται σύντομα να εισαχθεί προς ψήφιση στη Βουλή, σχετικά με το μέλλον των Δ.Ε.Υ.Α στις Κυκλάδες.

Ως πολίτες της Πάρου συντασσόμαστε με το κοινό αίτημα όλων των κατοίκων του νησιού μας όπως αυτό άλλωστε αποτυπώθηκε στο ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου κι απορρέει από την κοινή πεποίθηση όλων αλλά και τη διαπίστωση ότι η Δ.Ε.Υ.Α Πάρου τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει σημαντικότατο έργο στη διαχείριση των υδάτινων πόρων του νησιού, στην συντήρηση, βελτίωση και επέκταση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, στον σχεδιασμό και στη δημιουργία νέων εγκαταστάσεων αφαλάτωσης και επεξεργασίας λυμάτων, εκμεταλλευόμενη επιτυχώς κι αποτελεσματικά τα διάφορα κρατικά και ευρωπαϊκά επενδυτικά προγράμματα.

Έχοντας υπόψη ότι η Δ.Ε.Υ.Α ΠΑΡΟΥ, όπως και οι Δ.Ε.Υ.Α Μυκόνου και Σαντορίνης, είναι οι μόνες Δ.Ε.Υ.Α στις Κυκλάδες που έχουν θετικά οικονομικά αποτελέσματα και συγχρόνως τρέχουν σημαντικές επενδύσεις στο τομέα τους ζητούμε να μην συμπεριληφθούν στο υπό διαμόρφωση καθεστώς και να παραμείνουν αυτόνομες όπως τα υπόλοιπα νησιά (Δωδεκάνησα, Κρήτη)

ΔΗΜ.Τ.Ο. Πάρου Αντιπάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos