Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Σίφνου στο λιμένα Σύρου με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 41χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τίμημα είχε οριστεί από το δικαστήριο στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσκαιρη επιδείνωση σύμφωνα με την ΕΜΥ θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Τετάρτης στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδηλώσεις Παριανών Συλλόγων της Αθήνας - Κοπή Πίτας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εχει τύχει σε όλους μας να ξεμείνει γάλα στο ψυγείο. Και να λήξει. Και να χρειαστεί να το πετάξουμε.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του psts.gr, λίαν συντόμως πρόκειται να ανακοινωθεί η δημιουργία μιας νέας δημοτικής παράταξης στο νησί της Πάρου η οποία θα διεκδικήσει την ψήφο του παριανού λαού στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι παραστάσεις και το νέο σύστημα εξετάσεων για τα διπλώματα οδήγησης αλλάζει. Σύμφωνα με το άρθρο 219 του πολυνομοσχεδίου οι εξετάσεις αλλάζουν και θα γίνονται με τη χρήση του internet και άλλων τεχνολογικών μέσων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διαγωνισμός του psts.gr, που προσφέρει ως δώρο το Bluetooth «Clip & talk», ένα αξεσουάρ υψηλής τεχνολογίας, ιδανικό για όλους, με στερεοφωνικό ήχο για ασφαλή ομιλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νέο ΔΣ το συλλόγου Παρίων Αντιπαρίων «Η Εκατονταπυλιανή», που εξελέγη στις αρχαιρεσίες του περασμένου Νοεμβρίου, σας εύχεται καλή χρονιά και καλεί τα μέλη του, τους Παριανούς που διαμένουν στην Αθήνα, καθώς και τους φίλους του στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας 2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης επικεντρώνονται απόψε στο μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ για το Λιγκ Καπ. Παιχνίδια Κυπέλλου έχουμε επίσης σε Ελλάδα, Ισπανία και Γαλλία, ενώ δράση υπάρχει σχεδόν σ' όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του μπάσκετ, εκτός της Ευρωλίγκας, που ξεκινά αύριο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos