Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Η ηλεκτρονική κλήρωση του psts.gr, ανέδειξε τους πέντε τυχερούς που κερδίζουν πέντε μονές δωρεάν προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Αναφορά στον Γκρέκο» που θα παρουσιαστεί την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018, στις 21:00, στο αμφιθέατρο του ΕΠΑ.Λ. στην Παροικία Πάρου στο πλαίσιο του 1ου Μουσικοθεατρικού Φεστιβάλ Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πλούσιο το πρόγραμμα σήμερα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, όπου υπάρχει δράση σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις σε Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία και Πορτογαλία, προτάσεις προκύπτουν και απ' τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του μπάσκετ.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 μ.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι μετά από την βελτίωση των καιρικών συνθηκών το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ θα συνεχίσει την εκτέλεση του δρομολογίου του προς Πειραιά ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή αναφορά για θέμα που απασχολεί τη νήσο Κύθνο του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, στο δείπνο που παρέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθη χθες (22.01.2018) στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, ένας 35χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ενίσχυση της τουριστικής εκπαίδευσης και της μετεκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού στον τουριστικό τομέα βρίσκονται στις άμεσες προτεραιότητες του Υπουργείου Τουρισμού, σύμφωνα με την αρμόδια υπουργό, Έλενα Κουντουρά, η οποία απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη, τόνισε ότι: "Το επιδιώξαμε από την πρώτη στιγμή. Το ολοκληρώσαμε. Το εφαρμόζουμε."

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 4 Φεβρουαρίου έχει προγραμματιστεί το επόμενο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, αυτήν τη φορά στην Αθήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το 2016 εμείς στο Facebook αργήσαμε να αναγνωρίσουμε σε ποιο βαθμό ορισμένοι κακόβουλοι έκαναν κατάχρηση της πλατφόρμας μας», δηλώνει διευθυντικό στέλεχος του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου με 2 εκατομμύρια χρήστες, ο Σάμιντ Τσακραμπάρτι

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos