Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2019 - Psts.gr

Είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που έχει στόχο να υπενθυμίσει πως όλες οι γυναίκες έχουν ίσα δικαιώματα με τους άνδρες σε όλους τους τομείς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι: 13, 22, 25, 26, 32 και Τζόκερ ο αριθμός 1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μεγαλύτερη αποστολή υποβρυχίων και παράκτιων καθαρισμών που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα ξεκίνησε πριν από λίγες ώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ρυθμούς Καρναβαλιού βρίσκεται ολόκληρη η Ελλάδα με τις εορταστικές εκδηλώσεις να κορυφώνονται το τελευταίο 3ημερο της Αποκριάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την ώρα που οι Σκοπιανοί καταπατούν καθημερινά τη Συμφωνία των Πρεσπών, προκαλώντας με αλυτρωτικούς και ανιστόρητους χάρτες που δείχνουν τα σύνορά τους μέχρι τη Λάρισα, στην Ελλάδα υπάρχει έντονη φημολογία για κατάργηση συνθημάτων και εμβατηρίων στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του ο Σύνδεσμος διοργανώνει το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών και Ορχηστρών, το τριήμερο 3, 4 & 5 Μαΐου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Eίναι κοινή διαπίστωση ότι εν έτει 2019 και ατενίζοντας την περίοδο 2019-2023 οφείλουμε να σκεφτούμε συλλογικά, να προβλέψουμε μελλοντικές παραμέτρους, να οραματιστούμε και να προγραμματίσουμε την πορεία και ανάπτυξη του νησιού μας. Οι δημοτικές εκλογές τον ερχόμενο Μάιο μας δίνουν την ευκαιρία να ανανεώσουμε και να επανεξετάσουμε τις επιλογές μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενας νεκρός και 8 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός συμπλοκής κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πίστη, τέχνη και λαϊκός πολιτισμός διαμόρφωσαν ιστορικά το νησί της Τήνου που μοιάζει ανέγγιχτο στους αιώνες της πολιτισμικής του διαδρομής. Στο «χειροποίητο νησί» όπως το ονόμασε ο φιλόσοφος Κορνήλιος Καστοριάδης, τα ίχνη των ανθρώπινων έργων στην πορεία του χρόνου είναι ζωντανά στο σήμερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγες ώρες μόνο έχουν ακόμα στη διάθεσή τους όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακ ποτ του Τζόκερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos