Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Ο Νικηφόρος σύντομα διαπιστώνει πως ο νέος νοικάρης της Ασημίνας, ο Μπάμπης, δεν είναι ένας αθώος πιτσιρικάς

Κατηγορία LIFESTYLE

Η τυρόπιτα είναι μία από τις πιο αγαπημένες πίτες μικρών και μεγάλων. Τι καλύτερο, λοιπόν, από μια συνταγή για τυρόπιτα που γίνεται στο «πιτς φιτίλι».

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

O Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος ζωντανεύει από την 1η Δεκεμβρίου στις οθόνες μας!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εύζωνες, Τσαρούχια και Ελληνοπούλες, τα τρία διαχρονικά σύμβολα του ελληνισμού, είναι τα γούρια του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης για το 2021.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πολιτική Προστασία, τα καταστήματα που εξυπηρετούν τους πολίτες θα παραμένουν ανοιχτά για take away και μετά τις 21:00, στο πλαίσιο όμως

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O επικεφαλής Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δήλωσε την υποστήριξή του στη λειτουργία του ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Το νοσηλευτικό μας προσωπικό, οι μεγάλοι ήρωες της μάχης έναντι στην πανδημία, προτεραιότητα της Κυβέρνησής μας»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, παρά την πρωτόγνωρη κατάσταση που προκάλεσε ο κορονοϊός, η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, συνεχίζοντας την παράδοση, συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό της πατάτας που παρήγαγε το νησί μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την παρούσα Ανακοίνωση και με αφορμή τη σύνταξη του Τεχνικού Προγράμματος της Δ.Κ. για το Έτος 2021 και τον προγραμματισμό δράσεων για την Κοινότητα σας αποστέλλω τον Απολογισμό Έργων και Δράσεων από 01/09/2019, για το χρονικό διάστημα του 1 Αυτοδιοικητικού Έτους για τις περιοχές Επισκοπείο και Αληθινή Δ.Κ. Άνω Σύρου (χωρίς χρονολογική σειρά).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε λειτουργία τίθεται για δεύτερη φορά η υποστηρικτική δομή κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης, η οποία θα παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας σε ηλικιωμένους και πολίτες που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos