Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Είχε νοσήσει με κορωνοϊό - Τι λέει η οικογένεια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. σε συνεργασία με τους Προέδρους των Κοινοτήτων του νησιού μας, μετά τις πρόσφατες κυβερνητικές οδηγίες για τη λήψη υποχρεωτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό, αποφάσισαν την πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατατέθηκε απόψε στη Βουλή η τροπολογία για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των συνταξιούχων κατά το έτος 2021 και την προσαύξηση προνοιακών παροχών σε χρήμα σε άτομα με αναπηρία και σε ανασφάλιστους υπερήλικες για τον μήνα Δεκέμβριο 2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε καιρό πανδημίας οι πολίτες έσπευσαν στην παραλία του Βόλου για να θαυμάσουν το “είδωλο” τους την Άννα Βίσση , στην τελετή φωταγώγησης .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 23:24

Ποδόσφαιρο: Ώρα κυπέλλου Ελλάδας

Οι πρώτες από τις διπλές συναντήσεις του κυπέλλου Ελλάδας διεξάγονται την Τετάρτη και Πέμπτη. Οι δεύτεροι αγώνες θα γίνουν στις 21/12.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Παροικιά, στις 24 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στα γραφεία του ΕΠΑΛ Πάρου και μετά από πρόσκληση του απερχόμενου Προέδρου της ΕΛΜΕ κ. Ανέστη Μαλιάρη, συγκεντρώθηκαν τα εκλεγέντα μέλη του Δ.Σ. ώστε να αποφασίσουν για τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Τα αποτελέσματα των εκλογών της Τετάρτης 17 Νοεμβρίου 2021 είναι τα παρακάτω:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για έβδομη φορά ο χρυσός Λίο κατέκτησε τη χρυσή μπάλα. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ είχε ισχυρό ανταγωνιστή, όχι τον Κριστιάνο Ρονάλντο αυτή τη φορά, αλλά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι κερδίζοντας πάντως με καθαρή διαφορά στους ψήφους.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα άτομα που κινδυνεύουν από τον νέο κορωνοϊό, περιλαμβανομένων των άνω των 60 ετών, θα πρέπει να αποφεύγουν τα ταξίδια, συνέστησε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, μετά την εμφάνιση της νέας ανησυχητικής παραλλαγής Όμικρον.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 29, 4, 37, 43, 24 και Τζόκερ ο αριθμός 2.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) στις 10 και 11 Δεκεμβρίου με προοπτική κλιμάκωσης, καθώς οι συνομιλίες που είχε με τους ακτοπλόους (ΣΕΕΝ) για το βασικό αίτημα την υπογραφή ΣΣΕ δεν απέδωσαν καρπούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos