Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Ήταν μόλις λίγες μέρες πριν, στη Σεπτεμβριάτικη γιορτή της ναυτοσύνης, στα «Καπετανέικα», όταν ο ιδιοκτήτης του καρνάγιου της Νάουσας και ναυπηγός του νεότευκτου ξύλινου σκαριού «Ναιάς» Πέτρος Αλιπράντης, ξεφάντωνε μαζί με χιλιάδες κόσμο, ντόπιους και επισκέπτες πανηγυρίζοντας την επιτυχημένη εκδήλωση «ψυχή» της οποίας ήταν ο ίδιος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παναθηναϊκός με ανατροπή νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παραμένει αλώβητος στην κορυφή της βαθμολογίας και έχει στείλει ηχηρό μήνυμα από τώρα για την κατάκτηση του τίτλου.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Έρχονται επιδοτήσεις για να ανακαινίσετε κουζίνα και μπάνιο αλλά και να βάλετε ηλιακούς θερμοσίφωνες, τι καλύπτει το πρόγραμμα
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πριν τις γιορτές, γύρω στις 20 Δεκεμβρίου, θα δοθεί στους δικαιούχους η επιταγή ακρίβειας των 250 ευρώ, όπως τόνισε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιος είπε πως τα αγαπημένα γαϊδουράκια, τα συμπαθητικότατα αυτά τετράποδα γνωστά για την ιώβεια υπομονή τους, την ηρεμία τους και την αγόγγυστη εργατικότητά τους, στερούνται εξυπνάδας;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεβαίνει και σοκάρει ο αριθμός των νεκρών στις ΗΠΑ από το πέρασμα του τυφώνα Ίαν, ο οποίος σάρωσε τα πάντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σταμάτης Κόκοτας, ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ύστερα από σύντομη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τουλάχιστον πέντε περιστατικά έχουν καταγράφει στις ιδιωτικές κλινικές και στο Κέντρο Υγείας της Μυκόνου, το τελευταίο διάστημα, με θύματα οικιακές βοηθούς που δοκίμασαν σοκολάτες ή αλλα γλυκά με παραισθησιογόνες ουσίες που άφηναν πίσω τους πελάτες από ενοικιαζόμενες βίλες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακή γεμάτη σπουδαία παιχνίδια και ντέρμπι, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 13:20

Περιοδεία Γιάννη Βρούτση στη νήσο Μήλο

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία στη νήσο Μήλο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos