Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Αποτελεί, εδώ και αρκετά χρόνια, αγαπημένο χριστουγεννιάτικο προορισμό μικρών και μεγάλων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με αφορμή τον σεισμό 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε στο χωριό Κριεζά στην Εύβοια στις 10.06 το βράδυ της Τρίτης (29.11.2022), με εστιακό βάθος 8,9 χλμ., το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας παρέθεσε και πάλι ειδικές οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθούν οι πολίτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με αναρτήσεις στους δύο άξονες, ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 1.000 watt και αυτονομία 80 χιλιομέτρωντο νέο ποδήλατο της Nireeka διαλύει τον ανταγωνισμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανήσυχοι εμφανίζονται οι σεισμολόγοι μετά τη νέα δόνηση των 5 Ρίχτερ στην Εύβοια, στις 22:06 τη νύχτα της Τρίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Βρετανία οι μισές γαλοπούλες ελευθέρας βοσκής, που εκτρέφονταν για τα Χριστούγεννα πέθαναν ή σφαγιάστηκαν λόγω της γρίπης των πτηνών. Περίπου 600.000 γαλοπούλες και χήνες προσβλήθηκαν από τον ιό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oi τυχεροί αριθμοί είναι οι 3, 15, 29, 32, 42 και τζόκερ ο αριθμός 14.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στη Βουλή κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, την κυβερνοασφάλεια και την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

.Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, ο σεισμός ήταν μεγέθους 5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο τη Νότια Εύβοια, στο ίδιο σημείο που καταγράφηκε και ο πρωινός σεισμός, 8 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά των Ζαράκων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οκαθηγητής γλωσσολογίας, Γιώργος Μπαμπινιώτης, με ανάρτησή του στο Facebook έδωσε την απάντηση για το πώς κλίνεται σωστά ο πατέρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνοιξαν το κουτί της Πανδώρας; Γάλλοι επιστήμονες προκαλούν ανησυχία και φόβο για ακόμη μία πανδημία, αφού αναβίωσαν έναν «ιό - ζόμπι» που είχε παγιδευτεί κάτω από μια παγωμένη λίμνη στη Ρωσία για 50.000 χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos