Christmas Factory: Άνοιξε τις πύλες της η μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Γκάζι

30 Νοεμβρίου 2022 00:00

Αποτελεί, εδώ και αρκετά χρόνια, αγαπημένο χριστουγεννιάτικο προορισμό μικρών και μεγάλων.

Ο λόγος για το «Christmas Factory», την καθιερωμένη γιορτή που στήνεται κάθε χρόνο τέτοιες μέρες στο Γκάζι, και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες.

Οι πόρτες του για φέτος άνοιξαν, πριν λίγες ημέρες, και ένας μαγικός κόσμος γεμάτος εκπλήξεις ανοίγεται μπροστά στα μάτια των επισκεπτών.

Christmas_Factory_2
 

Φέτος, μάλιστα, για πρώτη φορά, το «Christmas Factory» φιλοξενεί και θεατρική παράσταση. Πρόκειται για το έργο «Ελαφονταίν, ο Αίσωπος αλλιώς», σε σκηνοθεσία και σύλληψη του Γιώργου Σουλεϊμάν, κείμενο της Σοφίας Καψούρου και πρωτότυπη μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη, που αποτελεί εξαιρετική αφορμή για να γνωρίσουν τα παιδιά τους Μύθους του Αισώπου μέσα από τα μάτια του Γάλλου ποιητή και μυθοποιού Ζαν ντε Λα Φονταίν (Jean de La Fontaine). Μια παράσταση – ωδή στη συνεργασία και στο «μαζί» που διαδραματίζεται στο ανακαινισμένο αμφιθέατρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ».

 
 
Christmas_Factory_parastasi
 


Επιπλέον, όλα τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα σύμβολα δίνουν το δυναμικό παρών. Το λαμπερό και πλούσιο στολισμένο δέντρο, τα ξωτικά αλλά και ο Άι Βασίλης που έχει αποφασίσει να αποκαλύψει όλα τα μυστικά που οδηγούν στη χαρά. Και αυτό γίνεται με 7 + 1 νέα ξεχωριστά εργαστήρια,τα οποία επιμελείται ο Γιώργος ΣουλεΪμαν, και περιλαμβάνουν από ένα φαντασμαγορικό λαβύρινθο μέχρι δημιουργικές δράσεις ζαχαροπλαστικής, Face Painting και ένα dancefloor για μικρούς και μεγάλους, μεγαλύτερο παγοδρόμιο, την μπάντα των ξωτικών και πολλά άλλα.

Christmas_Factory_3



Αλλά νηστικά ξωτικά δεν δουλεύουν. Για αυτό και το «Christmas Factory» διαθέτει πολλές και διαφορετικές γαστρονομικές προτάσεις μεταξύ των οποίων σουβλάκια, burger, ζυμαρικά, pizza, hot dog, σοκολάτες, λιχουδιές, ζεστό κρασί φαγητά και ποτά για όλες τις ορέξεις και διαθέσεις!

Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένα με τα δώρα στην πλούσια αγορά του «Christmas Factory» μπορεί κανείς να βρει παιχνίδια, στολίδια και πολλά πολλά ακόμη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos