Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και θρησκευτικής κατάνυξης, με τη συμμετοχή ευλαβών πιστών, πραγματοποιήθηκε στη Μάρπησσα, η περιφορά των Επιταφίων του Εσταυρωμένου το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό που διαδραματίστηκε στο λιμάνι της Πάρου λίγο πριν το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής δεν έχει προηγούμενο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άνθος – άνθος, ευωδιά την ευωδιά, χρώμα με χρώμα, ταίριαξαν οι πιστές που ξενύχτησαν στον Ι.Ν. Παντάνασσας στη Νάουσα το βράδυ της Μ. Πέμπτης, τα λουλούδια με τα οποία κόσμησαν τον Επιτάφιο, πριν δεχτεί το Άγιο Σώμα του Κυρίου μας στην Αποκαθήλωση της Μ. Παρασκευής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες μεγάλες ανατροπές μας επιφυλάσσει για τη συνέχεια η αγαπημένη δραματική σειρά του Alpha. Η Αργυρώ περνάει πολύ δύσκολες ώρες ξανά, στη σειρά Σασμός. Αυτή τη φορά όπως μαθαίνουμε θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του ίδιου της του παιδιού.

Κατηγορία LIFESTYLE

Αυτό που διαδραματίστηκε στο λιμάνι της Πάρου λίγο πριν το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής δεν έχει προηγούμενο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πλοίο Super Express της Golden Star Ferries προσέκρουσε με την πλώρη στον λιμενοβραχίονα στο λιμάνι της Τήνου το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ευωδιαστά άνθη από τη γη της Πάρου, με χρώματα και αρώματα από τη φύση του νησιού, κοσμήθηκαν με ευσέβεια τη νύχτα της Μ. Πέμπτης οι Επιτάφιοι στις εκκλησιές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το φετινό Πάσχα μας βρίσκει ένα βήμα μπροστά, χάρη στην επιστήμη, με τη βοήθεια της οποίας αφήνουμε πίσω την πανδημία. Το φετινό Πάσχα μας βρίσκει ένα βήμα πίσω, εξαιτίας ενός αδιανόητου πολέμου στη καρδιά της Ευρώπης, με συνέπειες που δεν πρέπει να αφήνουν αδιάφορο απολύτως κανέναν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την ευκαιρία να φτάσει στο 2-0 τη σειρά με τη Μονακό για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και να ορίζει μετά ο ίδιος την τύχη του για το Final-4. Αναμένεται για ακόμη μία φορά να δοθεί έμφαση στις άμυνες, οπότε και να μη δούμε υψηλό σκορ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 16:38

θαλάσσιες διακομιδές στις Κυκλάδες

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν  οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos