Σασμός Spoiler: Σε πανικό η Αργυρώ για τον μικρό Πέτρο

22 Απριλίου 2022 20:28

Νέες μεγάλες ανατροπές μας επιφυλάσσει για τη συνέχεια η αγαπημένη δραματική σειρά του Alpha. Η Αργυρώ περνάει πολύ δύσκολες ώρες ξανά, στη σειρά Σασμός. Αυτή τη φορά όπως μαθαίνουμε θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας του ίδιου της του παιδιού.

Ο μικρός Πέτρος που ως γνωστό  έχει πάρει το όνομα του αδικοχαμένου αδελφού της Αργυρώς αρρωσταίνει σοβαρά και η Αργυρώ είναι σε απόγνωση.  Άλλη μια μεγάλη πίκρα για την Αργυρώ αφού ο μικρός είναι γι’ αυτήν πλέον όλη της η ζωή.

 Οι πληροφορίες λένε ότι το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο μικρό Πέτρο απαιτεί την αναζήτηση συμβατού δότη και μάλιστα εξ αίματος. Ο μόνος που μπορεί να σώσει το παιδί είναι ο Αστέρης. Η Αργυρώ, που μέχρι εκείνη τη στιγμή κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό από τον Αστέρη το γεγονός ότι ο Πέτρος είναι γιός του, αλλάζει γνώμη.

Σασμός: Σε πανικό η Αργυρώ για τον μικρό Πέτρο!

Η Αργυρώ συζητάει και με τη μητέρα της για τη νέα τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα προσπαθώντας να βρουν μια λύση, στη σειρά Σασμός. Η Μαρίνα συμβουλεύει στη κόρη της να πει όλη την αλήθεια στον Αστέρη αφού η σωτηρία του μικρού εξαρτάται από το βιολογικό του πατέρα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos