Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

Δέκα ολοκαίνουργια θαλάσσια taxi πρόκειται να αποκτήσει σύντομα το κεντρικό λιμάνι της Πάρου με σκοπό τις ταχύτατες εν πλω μετακινήσεις στις παραλίες του νησιού, στη γειτονική Αντίπαρο αλλά και σε άλλα κοντινά νησιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό περιστατικό βίας με τραυματίες σημειώθηκε την Παρασκευή στο Metro Mall στην Ηλιούπολη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επιχείρηση TWOS με δραστηριότητα σε εμπόριο & διακόσμηση, αναζητά έμπειρο πωλητή/πωλήτρια στο κατάστημα της Πάρου και στα καθήκοντα πώλησης, παραγγελιών & προσφορών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ΝΑΤΟ απαγόρευσε επίσημα στους υπαλλήλους του να κατεβάζουν και να χρησιμοποιούν την εφαρμογή TikTok στις συσκευές που τους παρέχει, επικαλούμενο ανησυχίες για την ασφάλεια, σύμφωνα με δύο αξιωματούχους του ΝΑΤΟ που μίλησαν στο CNN.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δύο αμαξοστοιχίες εκτροχιάστηκαν ταυτόχρονα στην Βέρνη αργά το απόγευμα της Παρασκευής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσημη υπηρεσιακή επίσκεψη πραγματοποίησαν στην Πάρο την Παρασκευή 31 Μαρτίου, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής κ. Γεώργιος Αλεξανδράκης και ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα δεδομένα παρουσίασε ο Σάκης Αρναούτογλου για την αλλαγή του καιρού που έρχεται από το βράδυ της Κυριακής (2/4) στην Ελλάδα, με βροχές και ισχυρούς νοτιάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ξεκινά από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου, η υποβολή αιτήσεων στις τράπεζες από νέους και νέα ζευγάρια, για χορήγηση άτοκων ή χαμηλότοκων δανείων, με επιτόκιο που αντιστοιχεί στο ένα τέταρτο του κανονικού επιτοκίου της αγοράς, για απόκτηση πρώτης κατοικίας.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Καινοτομίες στις φορολογικές δηλώσεις 2023... εισάγει η ΑΑΔΕ - Άμεσα οι επιστροφές φόρου, άνοιξε το TAXISnet για τις φετινές δηλώσεις
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεξήχθησαν στην Ερμούπολη η γενική συνέλευση και οι εκλογές για το νέο Δ.Σ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos