Παρασκευή, 12 Μαϊος 2023 - Psts.gr

Σε κατάσταση σοκ είναι οι γονείς αλλά και οι συμμαθητές της 15χρονης κοπέλας που αυτοκτόνησε σε ιδιωτικό αμερικανικό σχολείο στο Χαλάνδρι, εν ώρα μαθήματος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευρύνει τη διαφορά της η Νέα Δημοκρατία - Καταλληλότερος ο Κ. Μητσοτάκης με 37% έναντι 22% του Αλέξη Τσίπρα - Στο 70% η παράσταση νίκης της ΝΔ έναντι 20% του ΣΥΡΙΖΑ και 2% του ΠΑΣΟΚ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαφορετικός θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο στα βόρεια, βορειοδυτικά και στην υπόλοιπη χώρα, καθώς νέες θερμές αέριες μάζες ανεβάζουν τη θερμοκρασία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκλογές: Δίκτυα και υποδομές, πράσινη ματάβαση, αγροτική παραγωγή και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής οι βασικοί άξονες της πολιτικής για το βόρειο Αιγαίο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 5,8 μονάδες διαμορφώνεται η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της Καπαresearch η οποία πραγματοποιήθηκε την περίοδο 5-9 Μαΐου με δείγμα 1202 άτομα σε 13 περιφέρειες της χώρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτές τις μέρες τεχνικές εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Παροικίας – Καμαρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από διαπραγματεύσεις εβδομάδων η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να γίνει ο τελικός Κυπέλλου στις 24 Μαΐου (20:30) στο Πανθεσσαλικό, αλλά χωρίς κόσμο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPER FAST FERRIES, BLUESTARFERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη βράβευσή της με 10 βραβεία στα Tourism Awards 2023 που διοργανώθηκαν από τη Boussias Communications.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos