Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Με στόχο τη στήριξη και ενίσχυση των κοινωνικών δομών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος απευθύνει πρόσκληση υποβολής προτάσεων στο νέο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2021-2027» που αφορούν στη «Λειτουργία Κέντρων Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το fashionable look της νύφης και οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Κατηγορία LIFESTYLE

Στιγμές τρόμου έζησε μια 20χρονη στη Σαλαμίνα τη Δευτέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας εκ των δραστών έχει ταυτοποιηθεί από τις αλβανικές Αρχές, οι οποίες συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων εμπλεκομένων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 29 Αυγούστου, ιστιοφόρα θα φύγουν με προορισμό την Άνδρο από τη θαλάσσια περιοχή της Βουλιαγμένης και από τη Χίο

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (28/8) ο δημοσιογράφος Γιώργος Βαρίνος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς διαγράφεται από την ΚΟ η Αθηνά Λινού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μήλου, τα οποία εκτελούσαν μέτρα τάξης επί της χερσαίας ζώνης του λιμένα Αδάμαντα, ενημερώθηκαν για τον τραυματισμό γυναίκας επί του κρηπιδώματος στο λιμάνι του Αδάμαντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για ένα σημείο που οι κάτοικοι της περιοχής έχουν επισημάνει ως ιδιαίτερα επικίνδυνο

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 56χρονη Ελληνίδα τουρίστρια στην Αμοργό, όταν έπεσε στο κενό στην περιοχή Άγιος Παύλος. Το δυστύχημα συνέβη κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ η γυναίκα βρισκόταν εκεί με την κόρη της.

Η 56χρονη φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε μπροστά στα μάτια της κόρης της από γκρεμό. Πρόκειται για ένα σημείο που οι κάτοικοι της περιοχής έχουν επισημάνει ως ιδιαίτερα επικίνδυνο.

amorgos 1

amorgos 2

 

Παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις και διαμαρτυρίες από τους κατοίκους, δεν έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια των επισκεπτών και των ντόπιων. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αγανάκτηση και ανησυχία στην τοπική κοινωνία, που ζητάει άμεσα την ανάληψη πρωτοβουλιών για την αποτροπή παρόμοιων τραγικών περιστατικών στο μέλλον.

amorgos 3

amorgos 4

 

 

Οι τοπικές αρχές διεξάγουν έρευνα για τα ακριβή αίτια της πτώσης, ενώ εξετάζονται επίσης πιθανές ενέργειες για την ενίσχυση της ασφάλειας στην περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos