Εκδηλώσεις-δραστηριότητες Συλλόγου Γυναικών Νάουσας

11 Μαϊος 2011 12:21

Πάρου από 23-4 έως και 8-5-11

Εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων συνέχεια για το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας Πάρου.

Την Κυριακή του Πάσχα προσέφερε κεράσματα στους επισκέπτες του χωριού και βοήθησε τη δημοτική κοινότητα Νάουσας στην διοργάνωσή τους.

Στο διάστημα 6-8/5/11 διοργάνωσε τριήμερο θεατρικών εκδηλώσεων στην αίθουσα του ΑΜΕΣ "Νηρέας", στη Νάουσα. Την Παρασκευή 6-5-11 και το Σάββατο 7-5-11, παρουσία πολλών θεατών, ανέβηκε το κωμειδύλλιο της κας Φρόσως Γαρμπιδάκη-Γαβαλά "Το Ξόρκι", σε σκηνοθεσία-σκηνογραφία-επιμέλεια σκηνής κ. Γιάννη Τριπολιτσιώτη και φωτισμούς Στάθη Ρούσσου. Οι θεατές απόλαυσαν τους ηθοποιούς επί σκηνής και χειροκρότησαν το πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους Δήμο Πάρου, ΚΔΕΠΑΠ, ΔΣ του ΑΜΕΣ Νηρέας, ανθοπωλεία Α. Καλογήρου και Γ. Χανιώτη, κι όλους όσους βοήθησαν.

Την Κυριακή 8-5-11, με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας, αποφασίστηκε να παρουσιαστεί κάτι διαφορετικό. Έτσι, σε συνεργασία με τη Θεατρική Παιδική Συντροφιά του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου και τον εκπαιδευτικό Παναγιώτη Σπύρου, παρουσιάστηκε ένα έργο γραμμένο ειδικά για την εκδήλωση αυτή από τον κ. Σπύρου και σκηνοθετημένο από αυτόν, με τίτλο: "Η μηλιά και το μήλο". Τα παιδιά της Θεατρικής Παιδικής Συντροφιάς παρουσίασαν, σε μία κατάμεστη αίθουσα, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Παροναξίας κκ. Καλλίνικου, του αντιδημάρχου κ. Κωβαίου, της προέδρου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. κας Κάγκανη, καθώς και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, ένα πολύ όμορφο, τρυφερό έργο που λειτούργησε και ως σκαλοπάτι για προβληματισμούς, τους οποίους, μετά το τέλος της παράστασης, ανέπτυξε και συζήτησε με το κοινό η ψυχολόγος και υπεύθυνη του "Θησέα" Κυκλάδων κα Χρυσαυγή Κανελλοπούλου. Τέλος, χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παροναξίας κκ. Καλλίνικος.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής: το Χορευτικό Όμιλο Νάουσας και ιδιαίτερα τον εκπαιδευτικό Παναγιώτη Σπύρου, (και τους φίλους και συναδέλφους του που τον συνέδραμαν), τον κ. Αντώνη Βουρεξάκη για την πολύ όμορφη αφίσα, φυσικά τα παιδιά που διέθεσαν αρκετό απ' τον ελεύθερο χρόνο τους για να παρουσιάσουν το θέαμα αυτό, και βέβαια την κα Χρυσαυγή Κανελλοπούλου, που πάντα είναι κοντά στο Σύλλογο Γυναικών.

Επίσης ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου συνεχίζοντας το κοινωνικό του έργο, εκτός απ' την εθελοντική εργασία των μελών του στην προσπάθεια καλλωπισμού το χωριού μας, προσέλαβε εργάτες για να βοηθήσουν στο καθάρισμα και το άσπρισμα των στενών για την εορταστική περίοδο του Πάσχα, ενώ προμηθεύτηκε φαρμακευτικό υλικό με το οποίο θα εξοπλίσει το Περιφερειακό Ιατρείο της Νάουσας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου

Ανθούλα Θεοδωράκου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos