Η Ντένια Κουρούση και το μουσικό της σχήμα σε παραδοσιακά

09 Ιουλίου 2011 11:44

νησιώτικα, σμυρνέικα και ρεμπέτικα τραγούδια.

Ντένια Κουρούση (με καταγωγή από τον Πρόδρομο της Πάρου, το γένος Χανιώτη) είναι μια ταλαντούχα ερμηνεύτρια, με εμπειρία χρόνων σε ρεμπέτικα και λαϊκά πάλκα, δίπλα σε σημαντικά ονόματα όπως ο Μπάμπης Τσέρτος, ο Γιώργος Μαργαρίτης, η Μαριώ, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Δημήτρης Κοντογιάννης, η Χαρούλα Λαμπράκη και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης. Έχει συμμετάσχει σε δίσκους του Νίκου Μαμαγκάκη, της Μαριώς, του Γεράσιμου Νεοφύτου και άλλων. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ο πρώτος της προσωπικός δίσκος «Τι παράξενη κοπέλα» με 11 ρεμπέτικα τραγούδια, μεταξύ των οποίων και το «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» (τραγούδι τίτλων στη σειρά «Το νησί»).

Ο Βασίλης Κορακάκης- μπουζούκι,Ελένη Φίλιππα σαντούρι-φωνή,Ηλίας Μαυρίκης κιθάρα-λαούτο,Παντελής Αγιουτάντης βιολί.

Απολαύστε την σε ρεμπέτικα, σμυρνέικα, παραδοσιακά, παλιά και σύγχρονα λαϊκά, έντεχνα και νησιώτικα τραγούδια, σε μια συναυλία αφιέρωμα στην καλή ελληνική μουσική.

Τετάρτη 20/7/11 στις 22:00 Πίσω Λιβάδι - Πάρος. Είσοδος Ελεύθερη.

Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας Μάρπησσας Πάρου


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΡΠΗΣΣΑΣ

10ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΝΙΚΑΙΑ-ΜΟΝΑΚΟ-ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ-ΕΖ-ΚΑΝΝΕΣ-ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ-ΡΩΜΗ

Ελάτε να γνωρίσουμε μαζί αυτά τα μέρη και να περάσουμε δέκα όμορφες μέρες. Αναχώρηση από Πάρο την Πέμπτη το βράδυ 3/11/11 και επιστροφή 13/11/11.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 22840-41141 / 6945186978 / 6977337854.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos