Σύλλογος Γυναικών Πάρου Αρηΐς

19 Νοεμβρίου 2011 18:19
Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου
Ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου «Αρηίς» και ο Εμπ/κός Σύλλογος Πάρου Αντιπάρου στο πλαίσιο της προσφοράς και της Αλληλεγγύης θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση προς τιμήν των παιδιών αλλά και για την ενίσχυση του 1ου Πρότυπου Κέντρου Ατόμων με Ειδικές ανάγκες & ικανότητες της Νάουσας, με την προβολή της ταινίας της Disney « A Chrismas Carol» με τον Jim Carrey.

Η προβολή της ταινίας (που είναι μεταγλωττισμένη), θα γίνει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 7.00 το βράδυ, στην αίθουσα του ΝΗΡΕΑ. Η τιμή εισόδου είναι τρία (3) ευρώ.

Στην εκδήλωση θα προσφερθούν, ζεστή σοκολάτα και γλυκίσματα, ενώ για τα παιδιά του κέντρου θα δοθούν δωροεπιταγές, προσφορά καταστημάτων του νησιού μας.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Τον λένε Εμπενίζερ Σκρουτζ και είναι από τους πιο γνωστούς συμβολαιογράφους, στο Λονδίνο των αρχών του 20ου αιώνα. Φημισμένος φιλάργυρος, απότομος και κακεντρεχής, θα γίνει στόχος των τριών φαντασμάτων των Χριστουγέννων, που θα θελήσουν να του μεταλλάξουν τον χαρακτήρα.

Η ιστορία λατρεμένη και διαχρονική, αυτή του γέρου κακότροπου σπαγκοραμμένου, που την παραμονή της μεγαλύτερης γιορτής, θα δεχτεί την επίσκεψη των πνευμάτων του χθες, του σήμερα και του αύριο και θα καταλάβει πως υπάρχει και ανθρωπιά στον κόσμο και όχι μόνο υλικά αγαθά.  {plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos