"Μαζί": η νέα παράσταση της Θεατρικής Παιδικής Συντροφιάς Νάουσας

21 Φεβρουαρίου 2012 18:45

Αθρόα και πάλι ήταν η προσέλευση των παριανών στην παράσταση της νέας δουλειάς της Θεατρικής Παιδικής Συντροφιάς Νάουσας την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στην ασφυκτικά

γεμάτη αίθουσα του ΝΗΡΕΑ, στη Νάουσα.
Το πρωτότυπο έργο "Μαζί", του εμψυχωτή της ομάδας Παναγιώτη Σπύρου συγκίνησε, προβλημάτισε και σχολίασε με το δικό του τρόπο την πραγματικότητα που βιώνουμε αυτό τον καιρό, με απόλυτο σεβασμό στις προσωπικότητες των παιδιών. Οι νεαροί ηθοποιοί εντυπωσίασαν και πάλι και έδειξαν πόσο δεμένοι είναι ως ομάδα σε μια καλοκουρδισμένη παράσταση με συναίσθημα και ρυθμό.
Τη σκηνοθεσία έκανε ο Π.Σπύρου, τα σκηνικά επιμελήθηκε η Τιτίκα Κουφοβασίλη, τη μουσική επιμέλεια είχαν οι Π.Σπύρου και Cleuziou Pierre, την επιμέλεια ήχου οι Μανώλης Σιφναίος και Άννα Χανιώτη, στους φωτισμούς ήταν οι Μάκης Λακταρίδης και Αλέξανδρος Βασιλειάδης και την αφίσα έφτιαξε ο Παναγιώτης Μαρκόπουλος

Θέλοντας να δώσει την ευκαιρία και σε περισσότερο κόσμο να δει το έργο, η Θεατρική Παιδική Συντροφιά Νάουσας θα δώσει μία ακόμα παράσταση στον ίδιο χώρο το Σάββατο 10 Μαρτίου (ώρα έναρξης: 20.00).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos