Νέα του χορευτικού ομίλου Νάουσας

14 Μαρτίου 2012 01:55

Το Τμήμα Πεζοπορίας του ΧΟΝ ανακοινώνει ότι η αναβληθείσα πεζοπορία της προηγούμενης Κυριακής θα γίνει αυτη την Κυριακή 18 Μαρτίου στη διαδρομή

Πρόδρομος (σημείο συνάντησης: πλατεία) -Bυζαντινό μονοπάτι -Λεύκες -Aγ. Iωάννης Γυαλιστής -Γήπεδο 5x5 Λευκών. Η πεζοπορία θα διαρκέσει 2 ώρες και θα ξεκινήσει στις 11.00. Αρχηγός θα είναι η κα Μαρία Παντελαίου. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να υπάρχουν αυτοκίνητα τόσο στην αφετηρία, όσο και στο τέλος της διαδρομής.

* Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6974757611.

"ΦΩΝΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ"

Την καθιερωμένη ανοιξιάτικη χορευτική του παράσταση θα δώσει ο ΧΟΝ το Σάββατο 17 Μαρτίου 2012, στην αίθουσα του ΝΗΡΕΑ, στη Νάουσα, στις 20:30. Τίτλος της "Φωνές παράδοσης" και σε αυτήν θα συμμετάσχουν όλα τα τμήματα του ομίλου. Οι χορευτές θα παρουσιάσουν χορούς από τη Μικρά Ασία, το Δρυμό Θεσσαλονίκης, τη Σάμο, τη Μυτιλήνη, τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στο συμβολικό ποσό των τριών ευρώ. Ο Όμιλος καλεί τα μέλη και τους φίλους του να τον τιμήσουν με την παρουσία τους.

Για το ΧΟΝ

Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos