O παιδοψυχίατρος Πέτρος Πολυχρόνης στον Πρόδρομο

27 Μαρτίου 2012 01:10

Φωτογραφίες από την ενδιαφέρουσα ομιλία του παιδοψυχίατρου κ. Πέτρου Πολυχρόνη, στην αίθουσα (δεξαμενή) που διοργάνωσε ο πολιτιστικός συλλόγος Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος» το περασμένο Σάββατο 24 Μαρτίου.

Θέμα της ομιλίας, «Μεγαλώνοντας με τα παιδιά μας σε ένα κόσμο που αλλάζει»

O Πέτρος Πολυχρόνης είναι Παιδοψυχίατρος και από το 2001 διατελεί Διευθυντής του Αθηναικού Κέντρου Μελέτης του Ανθρώπου.
Έχει αναλάβει υπεύθυνος προγραμμάτων για την υποστήριξη οικογενειών σε κρίση σε ποικίλα πλαίσια, όπως η Κινητή Παιδοψυχιατρική Μονάδα Φωκίδας, το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, το Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Χολαργού και η Μονάδα Κακοποιημένων Παιδιών του Εθνικού Οργανισμού Πρόνοιας. Από το 1991 έως και σήμερα διδάσκει σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα Ελληνικών Πανεπιστημίων και κέντρων Θεραπείας Οικογένειας Εξωτερικού.
Το 2010-2011 διδάσκει και είναι υπεύθυνος για Ομαδική Συμβουλευτική στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και για θέματα "Επικοινωνίας στο Διαδίκτυο", στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα για την "Επιστήμη του Ιστού" του Μαθηματικού τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Από το 2009 είναι μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.


{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos