Πάρος: Πρωτομαγιά στις Καμάρες

02 Μαϊος 2012 03:27

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η όμορφη πρωτομαγιάτικη γιορτή που οργάνωσε ο Εκπολιτιστικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος Καμαρών στο χώρο του το πρωί της Πρωτομαγιάς.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα, μέλη του Συλλόγου αλλά και φίλοι του από ολόκληρη την Πάρο συμμετείχαν στην ανοιξιάτικη υπαίθρια εκδήλωση υποδοχής του ωραιότερου μήνα του χρόνου τον οποίο και καλωσόρισαν σε κλίμα ευθυμίας σε χαράς.

Πολλοί από τους συμμετέχοντες, κυρίως γυναίκες, έπλεξαν παραδοσιακά πρωτομαγιάτικα στεφάνια με λουλούδια που υπήρχαν στο χώρο, οι λιλιπούτειοι παρευρισκόμενοι έπαιξαν με ασφάλεια στον περιφραγμένο πευκόφυτο αύλιο χώρο και στην παιδική χαρά ενώ μια κιθάρα συνόδευσε όμορφα τραγούδια μαζί με την αυθόρμητη συμμετοχή του κόσμου ώστε γρήγορα να δημιουργηθεί ένα ευχάριστο κλίμα.

Τα τραγούδια και οι χοροί στο κέφι που άναψε γρήγορα κράτησαν μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες συνοδεία άφθονου φαγητού και ποτού που προσφέρθηκαν από το Σύλλογο.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ. Μ. Κωβαίος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Γ. Μπαρμπαρίγος, η Πρόεδρος του Πρότυπου Εθελοντικού Κέντρου ΑΜΕΑΙ Νάουσας κ. Άννα Πολυκανδριώτη, ο κ. Χρήστος Αλιφιέρης σύμβουλος Δ.Κοινότητας Νάουσας, ο Πρόεδρος της Τ.Ε της Ν.Δ. κ. Κ. Ροδίτης και οι υποψήφιοι βουλευτές Κυκλάδων κ. Γ. Μαούνης και κ. Μ. Αλιμπέρτη.

Ο Σύλλογος επιθυμεί να εκφράσει ευχαριστίες προς την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου και το κ. Ν. Ραγκούση για τις προσφορές τους.

Πάνω από όλα όμως ευχαριστεί τους συμμετέχοντες στη γιορτή οι οποίοι φεύγοντας δεν παρέλειψαν να δηλώσουν τον ενθουσιασμό τους για την όμορφη γιορτή η οποία όπως ειπώθηκε αξίζει να καθιερωθεί και να επαναλαμβάνεται κάθε Πρωτομαγιά!

Πατήστε εδώ για το βίντεο

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos