Σύλλογος Γυναικών Πάρου «Αρηίς»

16 Μαϊος 2012 02:04

Η παιδίατρος Κατερίνα Σταυρακάκη, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Πάρου «Αρηίς», την Κυριακή 13 Μαΐου το απόγευμα στο Κέντρο Τέχνης «Αποθήκη» στο Κάστρο Παροικίας.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα συγκινητική. Γυναίκες, άνδρες και πολλά παιδιά κατέκλυσαν το χώρο μέσα και έξω, για να τιμήσουν και αυτοί την μητέρα, αλλά και τη γιατρό που τόσα πολλά προσέφερε στα παιδιά και στους γονείς, όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετούσε στο Κέντρο Υγείας.

Μίλησαν για την γιατρό και τον άνθρωπο Κατερίνα, οι συνάδελφοί της κ. Τζανίδης Γεώργιος Επιμελητής Α' Γενικής Ιατρικής ΚΥΠ και Παναρείτης Βασίλειος Επιμελητής Α'-Διευθυντής Ακτινολογικού Τμήματος ΚΥΠ,Κατίνα Γεωργακοπούλου Λεοντή Μαία ΚΥΠ. οι κυρίες Τζερνίκα Κατερίνα Διευθύντρια Παιδικού σταθμού Παροικίαςς,Περιπάνου Μαρουσώ Διευθύντρια Βρεφονηπιακού σταθμού''Μελισσάκια'' και ο Δ/ντής του 1ου Δημοτικού σχολείου Παροικίας, Νίκος Μαρινάκης,

Όλοι τους εξήραν την κ. Σταυρακάκη, για το ήθος και την εργατικότητά της, την αγάπη της για τα παιδιά, την ευσυνείδητη προσφορά της στο ιατρικό της καθήκον, για τη φιλία της.

Η κ. Σταυρακάκη, χαρούμενη και συνάμα συγκινημένη, ευχαρίστησε το Σύλλογο για την τιμή και τους ομιλητές για τα καλά τους λόγια και την εκτίμηση στο πρόσωπό της. Δήλωσε πως θα συνεχίσει να προσφέρει ανιδιοτελώς στα παιδιά μέσα από το Σύλλογο «Ανοιχτή Αγκαλιά» και τη συνεργασία της με τους Γιατρούς του Κόσμου.

Ο Σύλλογος Γυν.Πάρου'' Αρηίς'' πρόβαλε ένα βίντεο που ετοίμασαν τα μέλη του Δ.Σ., Στέλλα Φυρογένη και Τασία Σκαραμαγκά και αφορούσε στη ζωή και στο έργο της κ. Σταυρακάκη και της προσέφερε μία τιμητική πλακέτα με το σήμα του Συλλόγου. Μία ανθοδέσμη της προσέφεραν τα μικρά παιδιά.

Το μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Χαρά Ματσάγγου διάβασε ένα κείμενο του συγγραφέα Κοέλιο για «το δάκρυ της μάνας». Το δάκρυ που κύλισε μετά την ολοκλήρωσή της από το χέρι του Θεού. Το δάκρυ, που όπως είπε ο Θεός στον Άγγελο, δεν ήταν δικό του έργο. Κύλησε από μόνο του, ως ένδειξη της αγάπης της, του πόνου, της χαράς, της υπερηφάνειας!

Ήταν μια ζεστή εκδήλωση, όμορφη και γεμάτη συναισθήματα αγάπης, που συμπυκνώνονται στη λέξη «Μάνα».

Ο Σύλλογος προσέφερε στους καλεσμένους του, από ένα βραχιολάκι που έφτιαξε η Χαρά Ματσάγγου, κεράσματα,κρασί που πρόσφεραν οι κυρίες του Συλλόγου μας και η νέα Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλ. Αγκαιράς Ευαγγελία Σκιαδά και σούμα προσφορά της κυρίας Σκανδάλη Ιωάννας.

Στη γιορτή για τη Μάνα, παραβρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος Μ.Κωβαίος,ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κ. Μπιζάς,οι Δημοτικοί Σύμβουλοι,Μαρία Τριβυζά,Χανιώτη Μαρία, Αγγ. Πατέλης.

Ευχαριστούμε πολύ όλους και ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε όλες τις Μητέρες!!!

Με εκτίμηση για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας

Τρίχα Σταυρούλα Ροδίτου Αγγελική

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos