Χορευτικός Όμιλος Νάουσας

11 Ιουνίου 2012 01:55

Με μια μεγάλη μουσικοχορευτική παράσταση με τον τίτλο "Κείνο που μας σώζει" θα υποδεχθεί το καλοκαίρι ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας, το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012, στο θέατρο "Αρχίλοχος" του Πάρκου Πάρου,

στη Νάουσα, στις 21:00, αποχαιρετώντας την περίοδο 2011 - 2012. Χορευτές από όλες τις ομάδες του συλλόγου θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς από τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, τα Κύθηρα, τις Σποράδες και τα Επτάνησα, ενώ θα υπάρξουν ειδικά αφιερώματα στον Πόντο και την Κρήτη. Στη μουσική μας παρέα θα είναι οι Μανώλης Δελέντας στο βιολί και Μάνος Σιφναίος στο λαούτο. Τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν οι Βούλα Κρητικού και Αγγελική Σκιαδά. Στο αφιέρωμα στον Πόντο θα παίξουν οι Νικόλαος Κουιντσίδης (λύρα) και Γιώργος Υφαντίδης (νταούλι/τραγούδι), ενώ στο αφιέρωμα στους χορούς της Κρήτης οι Νίκος Καράλλης (λύρα) & Άγγελος Μαστρογιαννόπουλος (λαούτο). Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης έχουν οι χοροδιδάσκαλοι του ΧΟΝ Μαρουσώ Κονταράτου, Παναγιώτης Σπύρου και Μπάμπης Τσιράκης. Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ, παιδικό: 3 ευρώ.

Το ΔΣ και τα μέλη του Ομίλου καλούν τους Παριανούς να τους τιμήσουν με την παρουσία τους στην πρώτη εμφάνιση στον ξεχωριστό αυτό χώρο.

Για το ΧΟΝ

Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos