Φίλοι της Πάρου: Δέκα χρόνια δράσης

13 Ιουλίου 2012 09:48

Μια βραδιά πριν την πανσέληνο του Αυγούστου αποφάσισαν φέτος να γιορτάσουν τα δέκα χρόνια δράσης τους οι Φίλοι της Πάρου. Η ετήσια εκδήλωση, στην οποία είστε όλοι προσκαλεσμένοι, θα πραγματοποιηθεί

σε συνεργασία με τον Δήμο της Πάρου, στο γραφικό θέατρο του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Πάρκου Πάρου Αι Γιάννης Δέτης, την Παρασκευή 3 Αυγούστου στις 8 μ. μ.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίδοση διάκρισης των ΦτΠ στην αρχαιολόγο Φωτεινή Ζαφειροπούλου, τιμώντας το σύνολο του ερευνητικού της έργου στην Πάρο και σε άλλα νησιά του Αιγαίου. Παράλληλα, οι προσκαλεσμένοι των ΦτΠ θα απολαύσουν μουσική, συναυλία του κ. Βασίλη Ρακόπουλου σε συνοδεία μουσικού συγκροτήματος, καθώς και παριανές γεύσεις, στο εστιατόριο που βρίσκεται κάτω από το θέατρο, στην παραλία στο Μοναστήρι.

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για όλους τους ΦτΠ η συμμετοχή σας στην εκδήλωση, που προβλέπεται ειδυλλιακή.

Τα έσοδα της βραδιάς θα δοθούν για την ενίσχυση οικογενειών της Πάρου που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης. Η ενίσχυση του έργου του Συλλόγου θα εξαρτηθεί από τις εθελοντικές προσφορές και δωρεές ευαισθητοποιημένων πολιτών και ιδρυμάτων.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραστούν ο Δήμαρχος Παρίων κ. Χρ. Βλαχογιάννης και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών του νησιού, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν την απονομή.

Η συμμετοχή στην «παριανή βραδιά» των ΦτΠ καθορίστηκε ως εξής:

Συναυλία 10 ευρώ το άτομο

Φαγητό 20 ευρώ το άτομο

Συναυλία και φαγητό 25 ευρώ το άτομο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos