Πάρος: Η Νατάσα Μποφίλιου στο φώς του Αιγαίου

29 Ιουλίου 2012 15:22

Γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από τη δισκογραφίας της και όχι μόνο ερμήνευσε σε μια μαγική βραδιά στο ανοικτό θέατρο των Λευκών η Νατάσα Μποφίλιου.

Η νεαρή ερμηνεύτρια που τόσο έχει συζητηθεί τα τελευταία χρόνια για την ξεχωριστή δύναμη, το πάθος και τη συγκίνηση των ερμηνειών της, μάγεψε τους εκατοντάδες θεατές που παρακολούθησαν τη συναυλία.

Η Νατάσα μαζί με τους πιστούς της συνεργάτες, Θέμη Καραμουρατίδη (συνθέτης, ενορχηστρωτής) , Γεράσιμο Ευαγγελάτο (στιχουργός) καθώς και τους ο Άρη Ζέρβα στο τσέλο και βιόλα και Δημήτρη Κουζή στο βιολί, με την παρουσία τους στη συναυλία «οι ημέρες του φωτός» απέδειξαν για μία ακόμα φορά  ότι είναι άξιοι συνεχιστές της καλής ελληνικής μουσικής σκηνής.
H συναυλία εντάσσεται στο πλαίσιο του ανοικτού συνεδρίου που διοργανώνεται στις Λεύκες της Πάρου υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Πάρου (ΚΔΕΠΑΠ).

Το parianostypos.gr σας μεταφέρει αποσπάσματα από τη συναυλία στις Λεύκες της Πάρου και μια συνέντευξη που μας παραχώρησαν οι Νατάσα Μποφίλιου και Θέμης Καραμουρατίδης.

Πατήστε εδώ για τα βίντεο

{plusone lang=el}



Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos