Νέα του χορευτικού ομίλου Νάουσας

08 Ιανουαρίου 2013 00:32

Ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας εύχεται καλή χρονιά στα μέλη και τους φίλους του και τους ενημερώνει για την πρώτη πεζοπορία του 2013.

Η πεζοπορία θα γίνει την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στη διαδρομή Παροικιά (με σημείο συνάντησης το Ναυτικό όμιλο στις 11 π.μ.) - Καλάμι - Δήλιο - Σχίσματα - γεννήτριες - Μυκηναική Ακρόπολη - Κολυμπήθρες - Μοναστήρι. Διάρκεια διαδρομής: 3,5 ώρες. Βαθμός δυσκολίας: μέτριος. Αρχηγός θα είναι η Μαρία Παντελαίου. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φροντίσουν ώστε να υπάρχουν αυτοκίνητα τόσο στην αφετηρία, όσο και στο τέλος της διαδρομής.

* Η πεζοπορία απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν μαζί τους νερό (μπουκάλι 1,5 λίτρου) και μπισκότα ή μπανάνα σε σακίδιο πλάτης, να φορούν άνετα ρούχα και αθλητικά παπούτσια, καπέλο και αντηλιακό, και να έχουν καταναλώσει το τελευταίο γεύμα τρεις ώρες πριν. Σε περίπτωση βροχής η πεζοπορία αναβάλλεται. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6974757611.

Για το ΧΟΝ

Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos