Ανακοίνωση - Πρόσκληση του σωματείου φίλων Πάρκου Πάρου

15 Ιανουαρίου 2013 12:35

Το Πάρκο Πάρου σε συνεργασία με το Σωματείο Φίλων Πάρκου Πάρου, στα πλαίσια της ανάπλασης και αποκατάστασης

του χώρου του Πάρκου, συνεχίζει και αυτή τη χρονιά την δενδροφύτευση μετά την θετική ανταπόκριση για άλλη μια φορά της εταιρείας ' S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.' και την δωρεάν προμήθεια μικρών τοπικών ποωδών φυτών από το φυτώριό τους στην Μήλο.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας η προσφορά όσων θέλουν να βοηθήσουν είναι απαραίτητη και ανεκτίμητη. Έτσι την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 10:00πμ καλούμε στο χώρο του αναψυκτηρίου του Πάρκου όσους επιθυμούν να συμβάλουν διαθέτοντας λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους.

Όσοι διαθέτουν και έχουν τη δυνατότητα, καλό θα είναι να φέρουν κάποια σκαπτικά εργαλεία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σωματείο Φίλων Πάρκου Πάρου στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για πληροφορίες ή για να καταθέσετε τις ιδέες ή τις προτάσεις σας, ή και για να γίνετε ενεργά μέλη του Σωματείου αν το επιθυμείτε.

Σας ευχαριστούμε

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Σωματείου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΒΟΣΙΝΑΚΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos