Η Κινηματογραφική Λέσχη του «Αρχιλόχου» παρουσιάζει την ταινία 6+1 Απιστίες Les infidèles / The Players

30 Ιανουαρίου 2013 23:30

Την Παρασκευή 1/2/13 στις 20:45

Είδος: Κωμωδία

Διάρκεια: 109'

Φίλοι συνένοχοι,πολλές απατημένες σύζυγοι, σεξουαλικό «κόλλημα», απεγνωσμένες απόπειρες αποπλάνησης, Λολίτες, κατοικίδια σε κίνδυνο,

ζευγάρια σε κρίση, Ανώνυμοι Άπιστοι σε συνεδρίες και τέλος μια κούρσα τεστοστερόνης στο Λας Βέγκας με απρόσμενη κατάληξη.

Κριτικές

"...Σπονδυλωτές ιστορίες απιστίας, εμμονών, σεξ και... ανδρικού «hangover». Ο Ζαν Ντιζαρντέν αφήνει το Οσκαρ του στο σπίτι και ανοίγει το στόμα του για να μιλήσει πρόστυχα, σ' αυτή την ενήλικη, risqué κωμωδία που όπως κάθε σπονδυλωτό φιλμ, είναι τόσο καλό όσο το πιο αδύνατο κομμάτι του..." - Flix "...Σίγουρα δύσκολα βαριέσαι σ' ένα δίωρο γεμάτο εναλλαγές τόνου και χαρακτήρων. Ο Ντυζαρντέν με τον παλιόφιλό του Ζιλ Λελούς (συνάδελφό του που ανήκει στην ίδια γενιά και φιλοσοφία) εξερευνούν τις επιπτώσεις που έχει στον άντρα και στους αγαπημένους του η ανάγκη ποικιλίας ερωτικών συντρόφων, ξεκινώντας από το βασικό, απερίσκεπτο κεράτωμα και το επιδερμικό χόμπι του τσαλαβουτήματος και φτάνοντας μέχρι την ενδοοικογενειακή κρίση και μια αλλιώτικη βουτιά στην ανδρική ψυχοσύνθεση, που καταλήγει ιλαρά σε αλλαγή σεξουαλικού προσανατολισμού στο Λας Βέγκας..."

This Friday at "Archilochos Hall" 1/2/13 20:45

The Players (French: Les Infidèles) is a 2012 omnibus comedy film starring Jean Dujardin and Gilles Lellouche, who also wrote and directed two of the segments.Series of vignettes about the theme of male infidelity and its adulterous variants.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos