Της Τύχης τα μπερδέματα»: μια παράσταση-ανάσα στην δύσκολη καθημερινότητα…

30 Μαρτίου 2013 14:51

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι κοινό μπορεί να έχουν: ένας αρχαιοκάπηλος με μια Αθηνά; Ένας γάιδαρος με έναν επισκέπτη με μυωπία και με μια παρηγοριά που έρχεται σε χρώμα μαύρο; Όλες αυτές οι ιστορίες μπλέκονται από τον συγγραφέα Ν. Λάσκαρη μέσω της φάρσας!

Η φετινή θεατρική παραγωγή της Θεατρικής ομάδας Νάουσας Πάρου «Της Τύχης τα μπερδέματα» του Ν. Λάσκαρη, με τα μονόπρακτα, «Στα Στραβά», «η Πώλησις της Αθηνάς» και «Μαύρη παρηγοριά», είχε από την αρχή σαν στόχο να δώσει θάρρος και αισιοδοξία σε όσους την παρακολουθήσουν συμβάλλοντας με τον τρόπο της στην θεατρική παραγωγή της Πάρου.

Οι πρώτες παραστάσεις σκόρπισαν πολύ ενθουσιασμό στο θεατρόφιλο κοινό του νησιού που στήριξε από την πρώτη μέρα τις προσπάθειες της Θεατρικής Ομάδας. Όλοι απήλαυσαν τα εξαιρετικά σκηνικά της Αγκάτας Χουεντόφσκα-Μαθιέλλη, τα κοστούμια της Μαρίας Αναγνωστοπούλου, την μουσική επιλογή της Φένιας Θεοφίλου και τους φωτισμούς του Λ. Μενέγου. Η σκηνοθεσία της Υπ. Ρούσσου έδωσε όπως πάντα ένα νέο νόημα στα κείμενα του Νικολάου Λάσκαρη και οι εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών της ομάδας ζωντάνεψαν τα μονόπρακτα του σημαντικού νεοέλληνα συγγραφέα.

Παίζουν οι: Αγγελική Αλιπράντη- Λευτέρης Διαμαντόπουλος-Ελευθερία Ζέλκα- Στέλιος Ζουμής -Θεοδώρα Λουκή- Παναγιώτης Μαθιέλλης- Γιώργος Μαρουλάκης- Άννα Μαρία Μοστράτου και Πετρούλα Τζουμάκη.

Μακιγιάζ: Ε. Βιτζηλαίου, Φωτογραφίες: Γ. Μπαρμπαρήγος, Βίντεο: Γ. Ελευσινιώτης, Επιμέλεια προγράμματος: Μαργαρίτα Μαλαματένιου-Λ. Μενέγος.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται:

το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 8:30 μ.μ. στην Αίθουσα της Θεατρικής Ομάδας, στη Νάουσα

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos