Εκδήλωση Συλλόγου Παρίων "Η Εκατονταπυλιανή"

11 Απριλίου 2013 20:52

Κατάμεστη ήταν το Σάββατο και την Κυριακή 6 & 7/4/2013 η αίθουσα εκδηλώσεων του ΙCOM, από τους Παριανούς της Αθήνας και τους φίλους της Πάρου, που προσήλθαν για να απολαύσουν

την εξαιρετική παράσταση των Μοσχούλας Κοντοσταύλου και Δήμητρας Σοφιανού, στο εμβληματικό έργο του Γιάννη Ρίτσου «Η ΣΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΟΦΩΤΟΣ». Έργο κτισμένο στο μεταξύ του εγώ και του εμείς, στην διαλεκτική σχέση τους και σε ένα λυρικό πεδίο, όπου η τραγική ανάμνηση, δρώμενα και κοινωνικές εκφράσεις τους και επικήδεια διήγηση διαπλέκονται με την κυρίαρχη λυρική φωνή του ιδιοφυούς δημιουργού.

Συγκινητική η παρουσία της Έρις Ρίτσου, κόρης του μεγάλου μας ποιητή Γιάννη Ρίτσου, καθώς και των ηθοποιών Γιώργου Γεωγλερή, Ματίνας Καρρά και Ελένης Σταυράκη- Κοντοσταύλου στην παράσταση που δόθηκε με επιτυχία στην Αθήνα και διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Παρίων «Η ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία, η επικεφαλής της Παράταξης ΠΑΡΟΣ ΑΞΙΑ του Δήμου Πάρου κ. Γρηγορία Πρωτολάτη Δημοτική Σύμβουλος, ο κ. Γεώργιος Ξένος, Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και πολλοί συμπατριώτες μας.

Ο Σύλλογος Παρίων «Η ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΥΛΙΑΝΗ» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της παράστασης και ιδιαίτερα την ΚΔΕΠΑΠ του Δήμου Πάρου, την πρόεδρο του ICOM κ. Τέτη Χατζηνικολάου και τον Αρχιτέκτονα κ. Παύλο Χραμπάνη, για την παραχώρηση της αίθουσας, τον κ. Μιχάλη Κρίσπη, την μεταφορική εταιρεία ΕΦΑΠ Πάρου, την BLUE STAR, την κ. Δήμητρα Σοφιανού, την κ. Μοσχούλα Κοντοσταύλου, τον κ. Βασίλη Ποταμιάνο και όλους τους συντελεστές της παράστασης.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos