×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πήγαν μέχρι Καππαδοκία θα πάνε και Τήνο

17 Απριλίου 2013 00:21

Ανοιξιάτικη εκδρομή Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου και 5ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών...

Α) ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ ΠΑΡΟΥ

Την ανοιξιάτικη εκδρομή του πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου από 28 Μαρτίου έως 5 Απριλίου 2013. Τελικός προορισμός ήταν η πανέμορφη και μυστηριακή Καππαδοκία, με τις τόσες μνήμες από τους προγόνους μας. Όμως επισκεφτήκαμε κι άλλα μέρη όπως η Σμύρνη, το Κουσάντασι, το μαγικό Παμούκαλε, με στάσεις σε μουσεία κι αρχαιολογικούς χώρους, αλλά δεν παραλείψαμε να κάνουμε και τη βόλτα μας με τα αερόστατα.

Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν για την άψογη συμπεριφορά τους και να ευχηθούμε και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να τα καταφέρουμε να εκδράμουμε ξανά.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε τα μέλη και τους φίλους μας ότι η φθινοπωρινή εκδρομή του Συλλόγου, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, θα έχει προορισμό την Κρήτη! Συνεχίζουμε για μία ακόμα φορά δηλαδή, την προσπάθειά μας να στηρίξουμε, με τις δικές μας δυνάμεις και στο πλαίσιο του δυνατού, την τουριστική βιομηχανία της χώρας μας. Θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

Β) 5ο ΠΑΝΚΥΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου θα πάρει μέρος στο 5ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Συλλόγων Γυναικών, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Tήνο από 17 έως 19 Μαΐου, με θέμα: «Γυναίκα και Τέχνη». Όσοι θα ήθελαν να συμμετέχουν και να είναι στη συντροφιά μας, είναι ευπρόσδεκτοι. Το πρόγραμμα θα είναι ποικίλο και δεν θα περιλαμβάνει μόνο ομιλίες. Περισσότερες πληροφορίες από την Πρόεδρό μας κα Ελευθερία Μπαρμπαρήγου στα τηλ.: 22840 51402 και 6945533328. Θα χαρούμε να σας έχουμε παρέα μας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Γυναικών Νάουσας Πάρου
Ανθούλα Θεοδωράκου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos