Ημέρα της αγάπης με χορούς στην Νάουσα της Πάρου…

09 Μαϊος 2013 19:35

Το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα «Νάουσα Πάρου» συνέβαλε στους εορτασμούς του παριανού Πάσχα συμμετέχοντας στην κεντρική πασχαλινή εκδήλωση της Πάρου, για τον

εορτασμό της ημέρας της Αγάπης στην Νάουσα. Μετά την δεύτερη Ανάσταση, το Συγκρότημα περνώντας από τα σοκάκια του χωριού, έφτασε στην πλατεία, όπου έδωσε μία ξεχωριστή παράσταση δρωμένων , μουσικής και χορού για ντόπιους και επισκέπτες της Νάουσας.

Τα μέλη του Συγκροτήματος, με τις λαμπερές τους φορεσιές εντυπωσίασαν, χορεύοντας χορούς από την Κύπρο, τα νησιά του Αιγαίου και την Πάρο.
Μετά το τέλος του προγράμματος οι χορευτές διασκέδασαν μαζί με τους θεατές, δημιουργώντας μια ξεχωριστή πασχαλινή ατμόσφαιρα στην Πλατεία της Νάουσας. Ακολούθησαν κεράσματα για όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι έδειχναν ευχαριστημένοι.
{vsig}mousiko_xoreutiko_naousa-09-05-13{/vsig}

Οι μουσικοί του Συγκροτήματος που ξεσήκωσαν τον κόσμο στον χορό και ενθουσίασαν ήταν οι Μανώλης Δελέντας και Μαρουσώ Μενέγου στο βιολί, ο Χάρης Κόχυλας στο λαούτο, η Εμμανουέλα Γαβαλά στο τουμπελέκι και η Άννα Ρούσσου στο τραγούδι.

Το Συγκρότημα ευχαριστεί τον Δήμο και την Δημοτική Κοινότητα Νάουσας για την πρόσκληση συμμετοχής.

Για την Επιτροπή

Υπαπαντή Ρούσσου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos