×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Μαζί με τους γονείς στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου "Αρχίλοχος"

16 Οκτωβρίου 2013 02:54

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί γονείς,

Ο Δήμος μας σε συνεργασία με την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. και το Κέντρο Πρόληψης «Θησέας Κυκλάδων» συνεχίζουν για ένατη κατά σειρά χρονιά τη διοργάνωση του θεσμού «Μαζί με τους Γονείς». Σκοπός αυτού του θεσμού είναι η εκπαίδευση, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γονιών, παππούδων και γιαγιάδων, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, μιας εποχής που αλλάζει συνέχεια και γρήγορα.

Όλοι μας, αντιμετωπίζουμε διλήμματα και ερωτήματα στην προσπάθειά μας να κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Οι ημερίδες που διοργανώνονται στο πλαίσιο αυτού του θεσμού, προσφέρουν τη δυνατότητα να βρεθούμε όλοι μαζί, να κουβεντιάσουμε, να ανταλλάξουμε εμπειρίες, να αφουγκραστούμε σύγχρονες ανάγκες, να εκτιμήσουμε τα καλά μας και να αναπτύξουμε καινούργιες δεξιότητες χρήσιμες στο σήμερα.

Θεωρούμε ότι η ενεργή συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη, ώστε να ενισχύεται κάθε χρόνο αυτή η προσπάθεια. Μια προσπάθεια, που μπορεί να κάνει το νησί μας ακόμα καλύτερο βοηθώντας και στηρίζοντας τις νέες γενιές να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις απαιτήσεις του αύριο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Χρήστος Βλαχογιάννης                               Άννα Κάγκανη

Δήμαρχος Πάρου                                        Πρόεδρος Κ.Δ.Ε.Π.Α.


Ημερίδα: Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ώρα έναρξης 18:30

Επιστημονική ημερίδα με θέμα:

«Η ανάπτυξη του προφορικού και γραπτού λόγου» Εισηγήτριες: κ. Ειρήνη Κιάμου, παθολόγος λόγου και ομιλίας, συνεργάτης Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», τέως καθηγήτρια Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νίνα Ηλιάδου, λογοθεραπεύτρια κ. Έφη Καλλιά, εργοθεραπεύτρια

Παρασκευή 18 και Σάββατο 19 Οκτωβρίου θα υπάρχει η δυνατότητα διαγνωστικής εξέτασης σε παιδιά, με σχετικές δυσκολίες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

2284041443 και 6977445803

για πρωινά ραντεβού καθημερινά από 09:00 έως 14:00 2284053453 και 6973075721 για απογευματινά ραντεβού καθημερινά από 18:00 έως 21:00

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos