«Απόβαση» οργανοπαιχτών του Αιγαίου στην Αντίπαρο (Βίντεο)

17 Οκτωβρίου 2013 19:43

Στο πλαίσιο της 3ης (12ης) Μουσικής Συνάντησης Λαϊκών Πνευστών που διοργανώθηκε από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου οι οργανοπαίχτες της παραδοσιακής μουσικής επισκέφθηκαν και την Αντίπαρο.

Οι ομάδες των μουσικών από τα νησιά, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, μετά από ένα μικρό διάλειμμα ξεκούρασης (είχε προηγηθεί την ίδια ημέρα λίγο νωρίτερα η 1η συγκέντρωση στην Αγκαιριά της Πάρου (βλέπε εδώ)) έφθασαν στην Πούντα για να μεταβούν στην Αντίπαρο. Το λιμάνι και τα σοκάκια της Αντιπάρου γέμισαν από τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής ενώ στην κεντρική πλατεία που κατέληξαν οι μουσικοί τους περίμεναν τοπικά εδέσματα συνοδεία κρασιού και σούμας προσφορά του Δήμου Αντιπάρου στους καλεσμένους του.

Οι μουσικοί από την ώρα της συγκέντρωσή τους στο λιμάνι της Πούντας της Πάρου (περίπου 6 το απόγευμα) έως της επιστροφή τους περίπου τα μεσάνυχτα δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να παίζουν μουσική.

Αδιάψευστος μάρτυρας είναι οι εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του parianostypos.gr που ακολούθησε τους οργανοπαίχτες και σας παρουσιάζει μοναδικά βίντεο από την Αντίπαρο.

Τις επόμενες ώρες ακολουθούν τα βίντεο από Νάουσα και Παροικία.

Πατήστε εδώ για τα βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos