×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Πάρος - ΑΒΑ Περούτζια: Συμφωνία για επιστημονική και πολιτιστική συνεργασία

11 Νοεμβρίου 2013 15:55

Η ABA υποστηρίζει την προώθηση και τη συμμετοχή των μαθητών σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και στις διάφορες πρωτοβουλίες που θα προτάθουν. Υποστηρίζει την συνδρομή και την εφαρμογή στους τομείς

των τεχνών και του πολιτισμού που σχετίζονται με τις θεσμικές δραστηριότητες της.

ABA (Ακαδημαϊκό Ινστιτούτο Ανώτατης Καλλιτεχνικης Εκπαίδευσης ( συμφωνα με RD25.6.1940 n.1086 ), προωθεί και διαχέει τη γνώση και τη μελέτη των καλων τεχνών και την ιστορική και καλλιτεχνική κουλτούρα της πόλης της Περούτζια και της Νομαρχιας της Ούμπριας, συνεργαζεται με δημόσιους φορείς, τόσο της Ιταλία όσο και των ξένων χωρων, για την προώθηση και την ανάπτυξη της τέχνης και του πολιτισμού) και ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΠΑΡΟΥ συμφωνούν να προωθήσουν έργα και δραστηριότητες από κοινού που απευθυνονται σε φοιτητές και σε ιταλούς/έλληνες πολίτες που ενδιαφέρονται για την προώθηση της ιταλικής και της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού των δύο χωρών. Επίσης, θα συμφωνήσουν την πιθανη μεταβλητότητα των μαθημάτων και όχι και την αναγνώριση των μορίων για τους φοιτητές.

Η εν λόγω συμφωνία θα οριστικοποιηθεί και θα τεθεί σε ισχύ από την ημερομηνία υπογραφής της και θα έχει διάρκεια τριών ετών, τυχόν τροποποιήσεις των ειδικών προγραμμάτων θα είναι το αντικείμενο διαδοχικών συμφωνιών.

Περούτζια 6 Νοεμβρίου 2013

Για το Ακαδημαϊκό Ίδρυμα Καλών Τεχνών "Pietro Vannucci"

Ο Διευθυντης Καθηγητης.Π.Μηχ.Paolo Belardi

Για το ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ με έδρα στην ΠΑΡΟ

Επίτιμος Προξενικός Πράκτορας Αρχ. Βαζαίος Πετρόπουλος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos