Νέα του χορευτικού ομίλου Νάουσας

02 Δεκεμβρίου 2013 02:34

Μια παράσταση εμπνευσμένη από το παιδικό πρόγραμμα της ΕΤ1 "Του κουτιού τα παραμύθια" θα παρουσιάσει ο Χορευτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 19.00, στην αίθουσα του Νηρέα.

Στην σειρά αυτή της οικογένειας Σοφιανού, όπως πιθανόν θα θυμούνται οι λίγο μεγαλύτεροι, πρωταγωνιστούσε ένα μικρό κορίτσι, η Παρασκευούλα. Κάτω από το κρεβάτι της είχε κρυμμένο ένα μεγάλο κουτί, που μέσα του έκρυβε ένα ολόκληρο μαγικό κόσμο, γεμάτο παραμύθια. Τέσσερις υπέροχες φιγούρες, φίλοι της Παρασκευούλας, ήταν οι μεγάλοι παραμυθάδες που αφηγούνταν ιστορίες από κάθε γωνιά της γης: ο Ρούχλας, ο Φιόγκος, ο Σεβαστιανός  και η Μελιά. Η σειρά είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία κατά την πρώτη της προβολή, στα τέλη της δεκαετίας του ΄80 (1987), και οι επαναλήψεις της συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Ελάτε να ακούσουμε λοιπόν όλοι μαζί το Φιόγκο, το Ρούχλα, το Σεβαστιανό και τη Μελιά που θα μας διηγηθούν ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο  παραμύθι, το ʽʼΤο χαμένο βασίλειοʼʼ. Το έργο θα παρουσιάσουν  τα παιδικά και εφηβικά τμήματα του Χορευτικού Ομίλου.

Τη διασκευή και τους διαλόγους του έργου έχει επιμεληθεί ο Τσιράκης Χαράλαμπος ενώ για τη διδασκαλία και τη σκηνοθεσία του έργου συνεργάστηκαν οι: Τσιράκης Χαράλαμπος, Τσουνάκη Σταματίνα, Κρητικού Βούλα, Αρκουλή Υπαπαντή, Κονταράτου Γαρυφαλλιά και Τριώδα Ελένη. H είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Για το ΧΟΝ

Μιχάλης Θεοδωράκος - υπεύθυνος επικοινωνίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos