×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Εκδήλωση την Καθαρά Δευτέρα στο αλσύλλιο της Εκατονταπυλιανής

23 Ιανουαρίου 2014 13:32

Η Κοινοφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Πάρου (ΚΔΕΠΑΠ) αποφάσισε να αναβάλει τη διοργάνωση της καρναβαλικής εκδήλωσης για το 2015 με το σκεπτικό ότι θα υπάρχει περισσότερος χρόνος για αρτιότερη προετοιμασία.

«Αν' αυτού», αναφέρει ενημερωτικά η ΚΔΕΠΑΠ προς τους συλλόγους και τους φορείς της Πάρου, «προτάθηκε να διοργανωθεί από τον Δήμο Πάρου, την ΚΔΕΠΑΠ και την Δημοτική Κοινότητα Πάρου μια εκδήλωση την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014 στο αλσύλλιο της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, ώστε όλοι μαζί, Παριανοί και επισκέπτες να διασκεδάσουμε και να υποδεχθούμε την Σαρακοστή.

Η ενεργή συμμετοχή και εμπειρία όλων σας είναι πολύτιμη για να οργανώσουμε «τα κούλουμα της Πάρου» σε πείσμα της μιζέριας, της απαισιοδοξίας και της κατήφειας των καιρών μας.

Όποιος φορέας ή σύλλογος ενδιαφέρεται να συμμετέχει, ας επικοινωνήσει τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα γραφεία της ΚΔΕΠΑΠ στο τηλέφωνο 2284360167 έως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014.

Η Πρόεδρος Δ.Σ. της ΚΔΕΠΑΠ

Άννα Κάγκανη - Κορτιάνου».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos