Μια σημαντική θεατρική παράσταση στη Νάουσα

18 Φεβρουαρίου 2014 16:40

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις της Παιδικής Σκηνής της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας, που παρουσίασε το  έργο:

«Ο ΗΡΩΑΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ & ΤΟ ΣΟΥΞΕ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ»

Το μήνυμα, που η παράσταση επεδίωξε να «περάσει» σε μικρούς και μεγάλους, ήταν ότι ακόμα κι αν χρησιμοποιήσουμε ένα ψέμα για να κερδίσουμε δόξα ή χρήμα, η ειλικρινής μας μεταμέλεια θα αμειφθεί  ενώ σε αντίθετη περίπτωση, αργά ή γρήγορα, μας περιμένει η τιμωρία.

Πολύς κόσμος παρακολούθησε και φέτος τις παραστάσεις που ξεκίνησαν από τις αρχές Φεβρουαρίου, γεμίζοντας την Αίθουσα της Θεατρικής Ομάδας.

Όλοι έδωσαν συγχαρητήρια στους  μικρούς ηθοποιούς αλλά και στους άλλους συντελεστές για την άρτια παρουσίαση αλλά και την συνεχή και αξιοπρεπή παρουσία της Παιδικής Θεατρικής Σκηνής  τις τελευταίες δεκαετίες στη Νάουσα και σ' όλη την Πάρο.

Την παράσταση σκηνοθέτησε η Σοφία Αγγελοπούλου, υπεύθυνος φωτισμών ήταν ο Λευτέρης Μενέγος, στη μουσική και τη διδασκαλία τραγουδιού η Φένια Θεοφίλου, στις χορογραφίες η Αθανασία Μπαφίτη, η Άντυ Ζέγκου και η Φραντζέσκα Κορρίκου, τα σκηνικά και τα κοστούμια κατασκεύασαν η Αθανασία Μπαφίτη, η Μαρία Μέξη, ο Λευτέρης Διαμαντόπουλος, ο Γιώργος Μπαρμπαρίγος και η Σοφία Αγγελοπούλου.

Η Παιδική Σκηνή έκλεισε ραντεβού με τους φίλους της για την επόμενη θεατρική σεζόν και παραχώρησε τη θέση της στη Σκηνή Ενηλίκων, που σύντομα θα παρουσιάσει τη δική της φετινή δουλειά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos