×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Εκδηλώσεις Συλλόγου Γυναικών Νάουσας

12 Μαρτίου 2014 14:23

Την "Ημέρα της Γυναίκας" τίμησε και φέτος ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας, με μία εκδήλωση με το γενικό τίτλο: "Άρωμα Γυναίκας", το Σάββατο 8 Μαρτίου, στην αίθουσα "Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας" στη Νάουσα.

Κεντρικό πρόσωπο-ομιλήτρια ήταν η κα Μοσχούλα Κοντοσταύλου, νομικός, συνταξιούχος συμβολαιογράφος, αλλά και ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας, ερμηνεύτρια, η οποία μοιράστηκε με το πολυπληθές κοινό τους προβληματισμούς της σχετικά με τις πολύπλευρες δράσεις της και τη γυναικεία δράση κυρίως στο νησί μας.
Την όλη εκδήλωση πλαισίωσε η Χορωδία του Συλλόγου..

Β) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Το Σάββατο 22 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. στο Χώρο Τέχνης Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα Πάρου, θα γίνει, με τη φροντίδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα-συνταξιούχου γιατρού γυναικολόγου κ. Αντώνη Αρκά, με τίτλο: «Ο ξενιτεμένος» βιωματικοί δρόμοι: Πάρος - Αθήνα, Αθήνα - Πάρος.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι κυρίες Στεφανία Kορτιάνου-Χατζοπούλου (κοινωνική λειτουργός) και Ντόρα Τριγλιανού-Κουζούμη (αρχιτέκτονας).
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Γ) ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ

Η δασκάλα κα Σοφία Πιτσικάλη και οι μαθητές του "Εργαστηρίου Ψηφιδωτού" του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, σας προσκαλούν στην έκθεση με έργα τους, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 16-18 Απριλίου 2014 και ώρες από 18:00-21:00, στην Αίθουσα Τέχνης Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα Πάρου.

Σας περιμένουμε όλους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos