×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις κουκλοθέατρου που οργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νάουσας Πάρου

21 Μαρτίου 2014 11:31

...στις 10,11 και 12 Φεβρουαρίου στην Νάουσα , στην Παροικία και στην Αντίπαρο.

Η ομάδα Κοκου-μουκλό για άλλη μια χρονιά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας παρουσιάζοντας «Τα Μαγικά Καρυδότσουφλα».

Η καλύτερη επιβράβευση για μας και τους συντελεστές της παράστασης είναι τα πρόσωπα των παιδιών που αποχωρούσαν από τις αίθουσες χαμογελαστά, σχολιάζοντας τους ήρωες.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νάουσας ευχαριστεί για άλλη μια φορά τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων, Νηπιαγωγείων και Παιδικών Σταθμών  της Πάρου και της Αντιπάρου που παρακολούθησαν την παράσταση, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους γονείς. Ευχαριστεί επίσης τους πολιτιστικούς Συλλόγους Νηρέα και Αρχίλοχο για την παραχώρηση των αιθουσών τους, τον κο Πετρόπουλο Δημήτρη (ΕRΚΥΝΑ Travel) για την έκπτωση στα εισιτήρια της μετακίνησης της ομάδας του κουκλοθέατρου και τέλος ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αντιπάρου για την όλη προετοιμασία ώστε η παράσταση να ταξιδέψει και στην Αντίπαρο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos