×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου: Παρουσίαση βιβλίου Αντώνη Αρκά

02 Απριλίου 2014 20:16

Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 στο Χώρο Τέχνης Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα Πάρου, έγινε, με τη φροντίδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου,

η παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα-συνταξιούχου γιατρού γυναικολόγου κ. Αντώνη Αρκά, με τίτλο: «Ο ξενιτεμένος» βιωματικοί δρόμοι: Πάρος - Αθήνα, Αθήνα - Πάρος.

Παρουσία των περιφερειακών συμβούλων κ.κ. Π. Τζανακόπουλου και Κ. Μπιζά, του δημάρχου Πάρου κ. Χ. Βλαχογιάννη, του δημάρχου Σύρου - Ερμούπολης κ. Γ. Δεκαβάλλα, του δημ. συμβούλου κ. Μ. Κωβαίου, της προέδρου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. κας Άννας Κάγκανη - Κορτιάνου, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων, αλλά και πλήθους φίλων και μελών του συλλόγου, μίλησαν για το βιβλίο οι κυρίες Στεφανία Kορτιάνου - Χατζοπούλου (κοινωνική λειτουργός) και Ντόρα Τριγλιανού – Κουζούμη (αρχιτέκτονας), αλλά και ο ίδιος ο κ. Αρκάς, ενώ την όλη εκδήλωση συντόνισε η Αντιπρόεδρος του συλλόγου κα Μαρία Τριπολιτισώτου - Τσουνάκη.

Η βραδιά έκλεισε με κέρασμα που ετοίμασαν και προσέφεραν οι κυρίες - μέλη του συλλόγου που πάντα στηρίζουν την οποιαδήποτε εκδήλωση.

Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της παρουσίασης, τον συγγραφέα κ. Αρκά, τις ομιλήτριες, τις κυρίες που ετοίμασαν τα κεράσματα, αλλά κι όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Β) ΒΡΑΔΙΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ 2014 & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ

Η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, διοργανώνει για μία ακόμα χρονιά τις «Βραδιές Θεάτρου».

Φέτος θα παρουσιαστούν τα έργα: «Ο Καφενές της Μαρίκας» της Αγγελικής Παπαναστασίου - Τριπολιτσιώτη, και «Ένα Ηλιόλουστο Πρωϊνό» των Serafin & Joaquin Quintero, και τα δύο σε σκηνοθεσία του κ. Γιάννη Τριπολιτσιώτη.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στην αίθουσα «Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας» στις 5, 6 & 27 Απριλίου στις 20:00.

Επίσης μέλη της Θεατρικής Ομάδας συμμετείχαν στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου», στην αίθουσα «Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας» την Πέμπτη 27 Μαρτίου.

Γ) ΕΚΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ

Η δασκάλα κα Σοφία Πιτσικάλη και οι μαθητές του «Εργαστηρίου Ψηφιδωτού» του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, σας προσκαλούν στην έκθεση με έργα τους, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από Μ. Δευτέρα 14 Απριλίου - Μ. Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 και ώρες από 10:00 - 13:00 & από 17:30 - 20:00, στην Αίθουσα Τέχνης Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα Πάρου.

Την Κυριακή των Βαΐων 13 Απριλίου 2014 στις 12:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σας περιμένουμε όλους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos