Εντυπωσιακή σειρά συναυλιών της Χορωδία Νάουσας σε Λεύκες, Νάουσα και Αντίπαρο

25 Ιουνίου 2014 17:29

Όσοι αγαπούν το παλιό καλό ελληνικό τραγούδι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να σιγοτραγουδήσουν γνωστές και πολύ αγαπημένες επιτυχίες του μεγάλου συνθέτη

Απόστολου Καλδάρα που ερμήνευσαν παλαιότερα οι Βίκυ Μοσχολιού, Στέλιος Καζαντζίδης, Χάρις Αλεξίου, Πάνος Γαβαλάς, Γιώτα Λύδια και τόσοι άλλοι.

Η Χορωδία Νάουσας με την ακούραστη μαέστρο της την μουσικό Φένια Θεοφίλου δούλεψε εντατικά, όπως όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργεί, ήδη από το 2003, και ετοίμασε μια σειρά τριών συναυλιών που άρεσαν πολύ σε Έλληνες και ξένους. Ζωντανή μουσική συνόδευε τα αγαπημένα τραγούδια, μπουζούκι ο Κοσμάς Μαρινάτος, κιθάρα ο Παναγιώτης Μαθιέλλης και τουμπελέκι η Εμμανουέλα Γαβαλά.

Βιογραφικά και άλλα στοιχεία περιείχαν τα κείμενα και η παρουσίαση οπτικού υλικού που έκανε η Σοφία Αγγελοπούλου.

Οι εκδηλώσεις άρχισαν το Σάββατο 21 Ιουνίου, στο προαύλιο του Δημ. Σχολείου Αγ. Αθανασίου, στη Νάουσα, συνεχίστηκαν την Κυριακή 22 Ιουνίου, στο Ανοικτό Θέατρο, στις Λεύκες και την Δευτέρα 23 Ιουνίου, στο Κάστρο, στην Αντίπαρο

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται στον ΜΕΑΣ Υρία και στον πρόεδρο κο Κοντό, για την εκδήλωση στις Λεύκες, στον Πολιτιστικό οργανισμό Δήμου Αντιπάρου, και την κα. Εμ. Βιάζη για την εκδήλωση στην Αντίπαρο στην ΚΔΕΠΑΠ, στην Δημοτική Κοινότητα Νάουσας και τον πρόεδρο κο Γ. Μπαρμπαρίγο για την εκδήλωση της Νάουσας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos