×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Άρωμα Γυναίκας στο Ελληνικό Τραγούδι (Βίντεο)

02 Ιουλίου 2014 11:50

Την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014, και μετά από δύο αναβολές λόγω κάποιων έκτακτων γεγονότων, η χορωδία του συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου εμφανίσθηκε, (όπως κάνει κάθε χρόνο), στον αύλειο

χώρο του Δημοτικής Αίθουσας Τέχνης του Αγ. Αθανασίου στη Νάουσα. Παρουσίασε ένα αφιέρωμα στις γυναίκες δημιουργούς στο ελληνικό τραγούδι με το γενικό τίτλο: "ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ", αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στο κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί όλα τα μέλη της χορωδίας και τους μουσικούς Γιάννη Κατσαρό (μπουζούκι) και Μιχάλη Τσουνάκη (κιθάρα) για το αποτέλεσμα και τη συνεχή τους προσπάθεια. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει δε στους υπεύθυνους της χορωδίας, Γιάννη Κατσαρό και Μένεγο Μαύρη, που όλο το χειμώνα δούλεψαν με τα μέλη της για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Ευχαριστεί, επίσης, όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής και φυσικά όλους τους φίλους και μέλη του συλλόγου που ήρθαν να την παρακολουθήσουν.

Πατήστε εδώ για το βίντεο...

Τέλος, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των μαθημάτων του εργαστηρίου ψηφιδωτού του συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου, το Δ.Σ. θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια τη δασκάλα και υπεύθυνη κυρία Σοφία Πιτσικάλη, για τις προσπάθειες που κάνει εθελοντικά δύο χρόνια τώρα, σε συνεργασία και με τις μαθήτριές της, με αποτέλεσμα τα πολύ όμορφα έργα που εκτέθηκαν στην έκθεση που διοργανώθηκε τις μέρες του Πάσχα.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου

Ανθούλα Θεοδωράκου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos