Ο «Ελέφας» …ξαναχτυπά στη Νάουσα

08 Οκτωβρίου 2014 11:43

 Θεατρική Ομάδα Νάουσας, λίγο πριν αναχωρήσει για την Μύρινα Λήμνου, όπου θα συμμετάσχει στο μεγάλο θεατρικό ραντεβού του Αιγαίου, την 26η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, παρουσιάζει το πολύ ιδιαίτερό της έργο,

«Ο Ελέφας» του Κ. Μποστανζόγλου την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, στις 8:30 μ.μ. στην Αίθουσα της Θεατρικής Ομάδας, στη Νάουσα.

Ο Κώστας Μποσταντζόγλου, γιος του περίφημου Μποστ, καταγράφει τον διάλογο έτσι ακριβώς όπως συμβαίνει λίγο έξω από τις πόλεις μας, τα σπίτια μας που χτίσαμε. Δεν ξέρεις αν είναι μια κωμωδία, ένα βουκολικό δράμα, μια μαύρη κωμωδία ή μια σύγχρονη τραγωδία αυτό που συμβαίνει στη σκηνή – στη ζωή σ' αυτή την επαρχιακή πόλη. Κι όμως έτσι ζουν πολλοί, όχι μακριά μας. Δεν διαφέρουν, στην ουσία, μ' αυτούς που ακούγαμε δίπλα μας να μιλούν για κάρτες, δάνεια, ταξίδια, σκάφη, ξενοδοχεία πέντε ή έξι αστέρων... – τώρα αυτά σίγησαν – όμως κάποτε ήταν πράγματα που μιλούσαν κάποιοι. Ένας τρόπος που διαφέρει από τον "εκλεπτυσμένο" τρόπο μιας προσεκτικής συμπεριφοράς των αστικών κέντρων και που μας κάνει να γελάμε επειδή είναι ιδιαίτερα απόμακρος από εμάς που υποτίθεται πως είμαστε πιο κοντά στον "πολιτισμό".

Το έργο είναι κατάλληλο άνω των 12 ετών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos