Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων πολιτιστικού συλλόγου Αγκαιριάς

16 Νοεμβρίου 2014 13:06

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και εμείς είπαμε να αφήσουμε τις δουλειές τις κακές σκέψεις και ότι μας ταλαιπωρεί και να ανοίξουμε πανιά να ταξιδέψουμε αγκαλιά με την ψυχή μας μέσα από γιορτές και εκδηλώσεις και να ονειρευτούμε μαζί ένα κόσμο καλύτερο.

  • Στις 23 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 θα μαγέψουμε τις καρδιές μας ακούγοντας τη μαγική φωνή του Μανώλη Ραγκούση και της παρέας του στο καθιερωμένο πια τσάι του συλλόγου μας. Θα γευτούμε σπιτικά εδέσματα φτιαγμένα από τις εθελόντριες του χωριού μας. Σας περιμένουμε λοιπόν για ένα παραμυθένιο Κυριακάτικο απόγευμα.
  • Την ίδια μέρα η αθλητική επιτροπή διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις στα πλαίσια της αθλητικής Κυριακής με παιδικά παιχνίδια στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου. Ώρα έναρξης 10:30.
  • Θα γίνουμε όλοι παιδιά στο άναμμα της χριστουγεννιάτικης βάρκας στις 29 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 που θα ξεκινήσει από τον Άγιο Νικόλαο.

Φέρτε να ανάψουμε τα φαναράκια μας και τραγουδώντας θα ανταμώσουμε στην κεντρική πλατεία του χωριού όπου θα ανάψουμε τη βάρκα μας τραγουδώντας τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στο ζεστό ξύλινο σπιτάκι του θα μας υποδεχτεί ο Άγιος Βασίλης βάζοντας στο σάκο του τα γράμματα των παιδιών και μοιράζοντας ευχές και δώρα.

Το άναμμα γίνεται σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Αγκαιριάς και τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου με τη γιορτή της σούμας.

  • Συνεχίζουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις με το παζάρι του Συλλόγου που θα γίνει 12,13 και 14 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00-21:00 παραδοσιακά προϊόντα, βιβλία, και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους.

Συμμετέχουν το νηπιαγωγείο και το κατηχητικό Αγκαιριάς.

  • Η μαγεία των Χριστουγέννων συνεχίζεται στις 21 Δεκεμβρίου όπου η παιδαγωγός εμψυχώτρια Αργυρώ Ασημάκη θα ζωντανέψει ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι με τους μικρούς μας φίλους.
  • Σε καφέ της χαράς, των ευχών και της αγάπης θα προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε το Πολιτιστικό μας κέντρο στις 25 Δεκεμβρίου μετά τη Θεία Λειτουργία . Καφές ,χαρά, ευχές, χαμόγελα και ότι άλλο χαρούμενο θα έχει τη θέση του το πρωινό αντάμωμα με το πνεύμα των Χριστουγέννων.
  • Η Εκκλησία μας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 1 Ιανουαρίου μετά τη Θεία Λειτουργία στο Πολιτιστικό κέντρο Αγκαιριας.

Τέλος ας δώσουμε νόημα σ αυτές τις μέρες προσφέροντας από το υστέρημα μας στον άνθρωπο της διπλανής πόρτας τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν στις 12,13 και 14 Δεκεμβρίου στο χώρο του ΚΑΠΗ και στον πολιτιστικό κέντρο απογευματινές ώρες 18:00-21:00.

Σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos