2+3 Μαΐου στις 21:00, Θεατρικό εργαστήρι Αρχιλόχου

30 Απριλίου 2015 16:53

Ένας ακόμη κύκλος του θεατρικού εργαστηρίου του Αρχιλόχου ολοκληρώθηκε μετά από ένα χειμώνα πλούσιο και γεμάτο με δημιουργία, αλληλεπίδραση και αυτοσχεδιασμό. Ένα σύνολο ανθρώπων εξελίχθητε σε ομάδα, με συνδετικό κρίκο ανάμεσά τους την ανάγκη για δημιουργική έκφραση, παιχνίδι και αυτογνωσία.

Ολοκληρώνοντας τον τέταρτο πλέον κύκλο δράσης, με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση, μας προσκαλούν να μοιραστούμε μαζί τους ένα μικρό μέρος των εμπειριών τους μέσω μιας σειράς αποσπασμάτων από ελληνικές και ξένες θεατρικές σκηνές.

Υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Γιώργου Γεμελιάρη, συντονιστή και εμπνευστή της δράσης αυτής, τα μέλη του θεατρικού εργαστηρίου του Αρχιλόχου, θα κλείσουν την αυλαία του φετινού χειμώνα με ένα ξεχωριστό διήμερο, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο Φθινόπωρο.

Στις 2 και 3 Μαϊου στις 21:00, στην αίθουσα του Αρχιλόχου θα είμαστε όλοι εκεί για να απολαύσουμε το αποτέλεσμα μιας εξαιρετικής πρωτοβουλίας και να χειροκροτήσουμε θερμά το αποτέλεσμα των χειμωνιάτικων απογευμάτων Αρχιλόχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos