Κοπή βασιλόπιτας πολιτιστικού συλλόγου "Ατλαντίς"

01 Φεβρουαρίου 2016 23:30

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 24 Ιανουαρίου 2016 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ». Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό και έναν σύντομο διοικητικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Νίκο Τριαντάφυλλο και η ευλογία της πίτας από τους παρευρισκόμενους ιερείς.

Στην συνέχεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν όπως κάθε χρόνο τα παιδιά του χωριού που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και που έπιασαν τον σταυρό την ημέρα των Θεοφανίων. Τιμητική παρουσία έδωσαν στην εκδήλωση τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που μίλησαν για την αναγκαιότητα του εθελοντισμού στις μέρες μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με τα παραδοσιακά κάλαντα και με ζωντανή νησιώτικη και παραδοσιακή μουσική.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους παρευρισκόμενους καθώς και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των συλλόγων για την τιμητική παρουσία τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos