Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα: Τα παιδιά της Πάρου δημιουργούν πολιτισμό

09 Ιουνίου 2016 10:51

Μια σημαντική εκδήλωση έγινε την Κυριακή 5 Ιουνίου στη Νάουσα. Το Μουσικοχορευτικό Συγκρότημα της Νάουσας δουλεύοντας χρόνια με μικρές και μεγαλύτερες ηλικίες παιδιών προσπαθεί να τα φέρει κοντά στην τέχνη που αποτελεί και μεγάλο εφόδιο για την μετέπειτα ζωή τους.


Ο χώρος του προαυλίου της εκκλησίας της Παναγίας στη Νάουσα γέμισε ασφυκτικά και οι θεατές απήλαυσαν ένα πρόγραμμα γεμάτο ζωντανή μουσική, θέατρο, έθιμα και χορούς.
Στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκαν τα θεατρικά δρώμενα: «Της Αγάπης χρώματα», « Λυσιστράτη»
( διασκευή) και «Summer Play» από την σχολή English Academy. Οι μικροί ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και εντυπωσίασαν, μέσα από τα κοστούμια και μπροστά από τα πολύ ωραία σκηνικά.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν χοροί και έθιμα από την Ικαρία, τη Ρόδο, τη Χίο, τη Σκύρο, τα Κύθηρα και την Πάρο.
Μουσική έπαιξαν οι: Μανώλης Δελέντας, βιολί, Ζαχαρούλα Τσαντουλή, λαούτο, Φένια Θεοφίλου κιθάρα, Στέλιος Ζουμής τουμπελέκι, Άννα Ρούσσου, Ευαγγελία Τριπολιτσιώτου, τραγούδι.

Επόμενες εκδηλώσεις Ιουνίου:
Κυριακή 12 Ιουνίου, προαύλιο παλαιού Δημ. Σχολείου Αγ. Αθανασίου Νάουσας. 9 μ.μ.: «Αφιέρωμα στα τραγούδια του Ελληνικού κινηματογράφου» από τη Χορωδία Νάουσας με ζωντανή μουσική
Κυριακή 19 Ιουνίου, προαύλιο εκκλησίας Παναγίας, Νάουσα, 9 μ.μ.: Χοροί και τραγούδια από περιοχές του Ελληνισμού «Αφιέρωμα στους χορούς από τα ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας/ Μεγάλης Ελλάδας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos