Πιστοποίηση ποιότητας για το φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα»

20 Σεπτεμβρίου 2016 12:22

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2016, η αξιολόγηση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας του φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα», από την TÜV AUSTRIA Hellas, ως προς το διεθνές πρότυπο ISO 9001: 2008.


Το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Διαδρομές στη Μάρπησσα» εφαρμόζει στο εξής για την οργάνωση και υλοποίηση του φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα», σύστημα διαχείρισης για την ποιότητα, σύμφωνο με το πρότυπο EN ISO 9001 : 2008.
Η πιστοποίηση, αποτελεί το επιστέγασμα της εντατικής εργασίας της εθελοντικής ομάδας διοργάνωσης, η οποία ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις απαιτήσεις του προτύπου. Επιβραβεύει την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της διοργάνωσης, τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του φεστιβάλ. Τέλος, αποτελεί δέσμευση για συνεχή βελτίωση, ανοδική εξέλιξη αλλά και κίνητρο, ώστε να τεθούν και να κατακτηθούν ακόμα υψηλότεροι στόχοι.

Ευχαριστούμε θερμά την TÜV AUSTRIA Hellas για την έμπρακτη και πολύτιμη αρωγή της.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos